اگر درس اول این مبحث را نخواندهاید حتما بر روی لینک زیر کلیک کنید و با تمرکز آن را بخوانید و سپس به مطالعه این مقاله بپردازید:
افزایش بازدید سایت بر اساس سئو – درس اول
اما در درس دوم میپردازیم به مقوله بسیار مهم لینکها و تاثیرات مثبت و منفی آنها بر سئو سایت.
لینکها – داخلی، ورودی، خروجی
1. anchor text لینکهای ورودی:
همانطور که در بخش کلمات کلیدی بحث شد، این مورد یکی از مهمترین فاکتورها برای دستیابی به رنکی خوب است. بهترین حالت این است که در anchor text کلمه کلیدی داشته باشیم، با این حال، در صورت عدم وجود کلمه کلیدی در متن، مشکل خاصی به وجود نمیآید. نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که نباید همیشه ازanchor text یکسانی استفاده کرد، زیرا توسط گوگل مجازات میشوید. سعی کنید که از کلمات کلیدی همریشه و مترادف، یا خیلی راحت از نام سایتتان به جای آن استفاده کنید. (3+)
2. مرجع لینکهای ورودی:
علاوه بر anchor text، قابل اطمینان بودن سایتی که به شما لینک میدهد، نیز حائز اهمیت است. به طور کلی، سایتهایی که از PR گوگل بالاتری برخوردار هستند، قابل اطمینان در نظر گرفته میشوند. لینکهای مربوط به سایتهای ضعیف و مزرعه لینک [1] ، میتوانند آسیب جدی به شما وارد کنند، بنابراین به هر قیمتی هم که شده از آنها اجتناب کنید . (3+)
3. لینک از سایتهای مشابه:
به طور کلی، هر چه بیشتر، بهتر. ولی قابل اطمینان بودن سایتهایی که به شما لینک میدهند، از تعداد آنها مهمتر است. همچنین، از موارد مهم دیگر، anchor text آنها (و تنوع آن) ، فقدان/ وجود کلمات کلیدی در آن، عمر لینک و … است. (3+)
4. لینک از سایتهای edu و gov:
از آنجا که سایتهای gov و edu نسبت به دامنه های com ،biz ،info و … قابل اطمینانتر هستند، بنابراین لینکهایشان نیز ارزشمند هستند. البته، به دست آوردن چنین لینکهایی کار سختی است. (3+)
5. تعداد backlinks:
همانند فاکتور شماره 19، هر چه بیشتر، بهتر. ولی قابل اطمینان بودن سایتهایی که به شما لینک میدهند، از تعداد آنها مهمتر است. همچنین، از موارد مهم دیگر، متن انکر آنها است که آیا حاوی کلمهی کلیدی است یا نه، و اینکه چقدر از عمر آنها گذشته و … . (3+)
6. anchor test لینکهای داخلی:
اهمیت دارد ولی نه به اندازه anchor text لینکهای ورودی (یا همان خارجی) . (2+)
7. حاشیه anchor text:
متنی که بلافاصله قبل و بعد از anchor text میآید، نیز دارای اهمیت است زیرا بیشتر نشاندهنده ارتباط لینک است؛ به این معنی که آیا لینک مصنوعی است یا به طور طبیعی در متن جریان مییابد. (2+)
8. عمر لینکهای ورودی:
هر چه قدمت لینک بیشتر، بهتر. گرفتن لینکهای جدید و زیاد در مدت کوتاهی، به خرید آنها اشاره دارد. (2+)
9. لینک از دایرکتوریها:
با اینکه شدیداً به دایرکتوریِ موردنظر بستگی دارد، ولی میتواند مفید باشد. همانطور که در DMOZ لیست شده است، دایرکتوری یاهو و دایرکتوریهای مشابه میتوانند برای بالا بردن رنکینگ شما بسیار مفید عمل کنند، ولی با این حال با داشتن خروارها لینک از دایرکتوریهای PRO بیفایده یا حتی مضر خواهند شد، زیرا در صورتیکه صدها یا هزاران از چنین لینکهایی داشته باشید، ممکن است به صورت لینکهای spam در نظر گرفته شوند. (2+)
10. تعداد لینکهای خروجی در صفحهای که به شما لینک داده است:
هر چه کمتر برای شما بهتر است چرا که این موضوع لینک شما را با اهمیت جلوه میدهد. (1+)
11. anchorهای اسمی:
anchor های اسمی که برای اهداف داخلی مفید هستند در عین حال برای سئو نیز مفید هستند چرا که تاکید مضاعف دارد که بخشی از صفحه، پاراگراف یا متن مهم است. در کد، anchor های اسمی به این صورت نمایش داده میشوند:
<A href= “#dogs”>Read about dogs</A>
که در آن “#dogs” ،anchor های اسمی میباشد. (1+)
12. آیپی آدرس لینک ورودی:
گوگل انکار میکند که بین لینکهای آمده از آدرسهای آیپی یکسان تبعیض قائل میشود لذا برای گوگل آدرس آیپی دارای وزن یکسانی هستند. بینگ و یاهولینکهای آمده از یک آیپی را حذف کنند لذا همواره بهتر است که از آیپیهای مختلف لینک بگیرید. (1+)
13. لینکهای ورودی از مزرعههای لینک و دیگر سایتهای مشکوک:
اگر لینکدهیها دوطرفه نباشند، احتمالاً تأثیری منفی بر سئو شما نخواهند گذاشت. ایده این است که تعیین مزرعه لینکی که به شما لینک میدهد خارج از کنترل شما است، بنابراین زمانی که چنین سایتهایی به شما لینک میدهند مجازات نمیشوید، زیرا خطا از جانب شما نبوده است. با این حال، با ایجاد بعضی تغییرات تازه در الگوریتمگوگل، عکس آنچه گفته شد رخ میدهد. علت این امر آن است که شما بایستی همیشه از مزارع لینک و دیگر سایتهای مشکوک دور بمانید و یا اگر مشاهده کردید که به شما لینک میدهند، با webmaster آنها تماس گرفته و از او تقاضای حذف لینک را کنید. (0)
14. لینکهای خروجی زیاد:
گوگل به صفحاتی که شامل تعداد زیادی لینک باشند علاقهای ندارد، بنابراین بهتر است که تعداد آنها را زیرِ 100 تا برای هر صفحه نگهداریم. داشتن لینکهای خروجی زیاد هیچ فایدهای برای رنکینگ شما نداشته و حتی ممکن است باعث بدتر شدن وضعیت شما هم بشوند. (1+)
15. لینک دادن بیش از اندازه، لینک دادن اسپَمگونه [2] :
زمانیکه لینکهای زیادی از سایتهای مشابه داشته باشید، این کار برای رنکینگ شما بد میشود (حتی اگر رویه، لینکدادن دوطرفه نباشد یا به سایتهای همکار کمکیفیت لینک دهد) زیرا تداعی خرید لینک یا اسپمینگ است. در بهترین حالت، تنها بعضی از لینکها برای رنکینگ سئو به حساب آورده میشوند. (1+)
16. لینکهای خروجی به مزارع لینک و دیگر سایتهای مشکوک:
برخلاف لینکهای ورودی از مزارع لینک و دیگر سایتهای مشکوک، لینکهای خروجی به سایتهای همکار کمکیفیت میتوانند شما را درگیر کنند. شما باید به طور دورهای وضعیت سایتهایی که به آنها لینک میدهید را چک کنید زیرا بعضی اوقات سایتهای خوب، سایتهای همکار کمکیفیت میشوند و برعکس. (3-)
17. لینک دادن غیر مستقیم:
لینک دادن غیرمستقیم زمانی اتفاق میافتد که سایت A به سایت B لینک دهد، سایت B به سایت C لینک دهد، و سایت C باز به سایت A لینک دهد. این مثالی از سادهترین رویه بود، ولی حالتهای پیچیدهتر هم ممکن است رخ دهند. لینک دادن غیرمستقیم شبیه به مبادله لینکدهی دوطرفهی پنهان بوده و مجازات دارد. (3-)
البته ناگفته نماند که این نوع لینک دهی در آپدیت های اخیر گوگل تاثیر منفی پیدا کرده است. قبلا به این نوع تبادل لینک، تبادل عنکبوتی گفته میشد که مفید هم بود.
18. لینکهای تک کاراکتری:
زمانی که شما لینکی تک کاراکتری یا خیلی عریض دارید، از دید کاربران پنهان میماند، بنابراین کسی روی آن کلیک نکرده و واضح است که این لینک فقط برای تحت تأثیر قرار دادن موتورهای جستجو است. (3-)
مقالات آموزش سئو مارا دنبال کنید.
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
سئو سایت,
سئوسایت,
آموزش سئو,
سئو,