آموزش سئو , سئو سایت , آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری , سئوسایت , سئو , سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو , آموزش تولید محتوا , آموزش ایمیل مارکتینگ , نیوسئو , آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ , آموزش تولید محتوا , سئو سایت , بک لینک , آموزش ایمیل مارکتینگ , استراتژی سئو ,


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 289
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته : 322
بازدید ماه : 589
بازدید کل : 39180
تعداد مطالب : 430
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




RSS

آموزش سئو سایت

چهار شنبه 26 بهمن 1401

آموزش سئو سایت و مزایا بی نظیر آن

آموزش سئو سایت و مزایا بی نظیر آن

 

 

آموزش سئو و نحوه بهینه سازی وب سایت‌ها برای موتورهای جستجو، این روزها به امری بسیار مهم برای کسب و کارها و وب سایت ها تبدیل شده است. قرار گرفتن صفحات وب سایت در نتایج برتر گوگل توسط آموزش سئو و پیاده سازی صحیح نکات آن میسر می شود.

به عبارت دیگر با دیدن آموزش سئو سایت و انجام فرآیندهای مربوط به آن، می توانید صفحات سایت خود را در نتایج جستجو گوگل و سایر موتورهای جستجو، به کاربران نمایش دهید. برای درک بهتر اهمیت آموزش سئو سایت، ابتدا باید بدانید که دقیقا سئو چیست و چه مزایایی را می تواند برای وب سایت ها و کسب و کارهای آنلاین به همراه داشته باشد.

سئو چیست و چه مزایایی دارد؟

به طور کلی، سئو سایت علمی است که توسط آن، می توان صفحات وب سایت ها را با توجه به موضوعات مربوط به محتوای موجود در آن ها، به نتایج برتر موتورهای جستجو رساند. برای مثال، اگر عبارت "کسب درآمد از یوتیوب" را در گوگل جستجو کنید، گوگل صفحه‌ای را به عنوان اولین پیشنهاد خود به شما نمایش می دهد که برای این عبارت (کسب درآمد از یوتیوب)، از سایر صفحات هم موضوع خود بهتر سئو شده باشد.

آموزش تولید محتوا و سئو سایت، این روزها بسیار پرمخاطب هستند؛ زیرا از پردرآمد ترین مشاغل حال حاضر به شمار می آیند. در ضمن، این مشاغل را می توان تنها با داشتن یک کامپیوتر ساده و اینترنت، حتی در منزل انجام داد.

سئو و تولید محتوا برای وب سایت، بسیار به یکدیگر مرتبط بوده و تولید محتوا برای سایت، یکی از زیرشاخه های مهم سئو سایت محسوب می شود. به همین دلیل اگر کسی به دنبال آموزش سئو می باشد، باید تولید محتوا را نیز فرابگیرد یا دست کم به اصول سئو در تولید محتوا تسلط کامل داشته باشد.

مزایا سئو چیست؟

آموزش سئو سایت

اولین و مهمترین مزیت سئو سایت، جذب مخاطبان هدفمند به وب سایت است. یعنی مخاطبانی که عبارات مربوط به محتوای وب سایت شما را در گوگل جستجو کرده‌اند. تصور کنید که یک وب سایت فروش فرش دارید و صفحات سایت خود را با عباراتی مانند فروش فرش دست باف، خرید آنلاین فرش و سایر عبارات مشابه به نتایج برتر گوگل رسانده‌اید.

این عبارات توسط افرادی که قصد خرید انواع فرش را دارند در گوگل جستجو می شوند، حال اگر وب سایت شما به خوبی برای این عبارات سئو شده باشد، گوگل صفحات آن را به افراد مذکور به عنوان اولین پیشنهادها ارائه می دهد.

بسیاری از افراد، به پیشنهادات گوگل اعتماد بسیار بیشتری نسبت به تبلیغات تلویزیونی یا کلیکی دارند. همین امر موجب می شود وب سایت شما به عنوان یک مرکز خرید مطمئن توسط گوگل به مخاطبان هدف شما معرفی گردد.

برند سازی با سئو

اگر وب سایت شما با عبارات مرتبط به حوزه کاری خود در نتایج برتر گوگل قرار بگیرد، کاربران هنگام جستجو این عبارات، همواره برند شما را در نتایج برتر مشاهده خواهند کرد. این امر سبب می شود برند و وب سایت شما به عنوان یکی از برندهای معروف و قابل اعتماد در حوزه کاری مدنظر، نزد مخاطبان شناخته شود.

آیا سئو سایت کار مشکلی است؟

موتورهای جستجو مانندYahoo ،Bing و Google سایت های مختلف را براساس الگوریتم های رنکینگ خودشان رتبه بندی می کنند. حال ما اگر بخواهیم وب سایتی را سئو کنیم، باید اصول این الگوریتم ها و بایدها و نبایدهایی که توسط آن ها تعیین می شوند را به خوبی شناسایی کرده و روی وب سایت مدنظر پیاده سازی نماییم.

گوگل از بیش از 200 عامل و فاکتور برای رتبه بنده سایت ها استفاده می کند. گرچه ما بسیاری از آن ها مانند محتوای باکیفیت، بک لینک های ارزشمند یا موارد فنی مانند سرعت سایت را می شناسیم، اما بسیاری از آن ها را گوگل به عنوان یک راز نگه داشته است.

 کارشناسان سئو مثل امیر قمصری سال‌ها است که در حال برملا کردن این رازها برای صاحبان سایت ها هستند؛ البته تعداد این رازها همواره در حال افزایش می باشد و سئو سایت تا حد توان پیچیدگی خود برای همیشه حفظ می کند تا هرکسی نتواند وارد این حرفه بی نظیر شود.

مهمترین سرفصل های آموزش سئو سایت

آموزش سئو سایت

  • آموزش تولید محتوا
  • آموزش سئو محتوا
  • آموزش بک لینک سازی
  • آموزش بهینه سازی سورس
  • آموزش کار با ابزارهای تحلیل سئو مانند گوگل سرچ کنسول

موارد ذکر شده در بالا هریک دارای زیرمجموعه های فراوان بوده و می توانند ساعت ها آموزش ویدیویی داشته باشند.

سئو داخلی چست؟

سئو داخلی به مجموعه فعالیت هایی از سئو گفته می شود که درون خود وب سایت و از طریق پنل مدیریت آن قابل انجام هستند. از مهمترین موارد آموزش سئو داخلی می توان به نکات زیر اشاره نمود:

  • تولید محتوای با کیفیت
  • سئو محتوا
  • لینک سازی داخلی
  • بهینه سازی سورس
  • و...

سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی مجموعه فعالیت هایی می باشد که برای انجام آن‌ها نیازی به دسترسی بخش مدیریت وب سایت ندارید. این بخش بسیار مهم از سئو، در دو مورد اصلی خلاصه می شود:

  • بک لینک سازی: گرفتن لینک از سایر وب سایت‌ها برای صفحات مختلف وب سایت مدنظر (وب سایتی که قرار است سئو شود).
  • برندینگ در گوگل: فعالیت هایی که موجب می شود کاربران نام برند وب سایت شما را به همراه عبارات کلیدی مربوط به موضوع آن، در گوگل جستجو نمایند. (مثال: خرید موبایل از دیجی کالا یا آموزش سئو نیوسئو)

سئو کلاه سفید چیست؟

عبارت سئو کلاه سفید از اصطلاحاتی است که در مباحث آموزش سئو سایت و در بین کارشناسان سئو رایج شده است، اما منظور از سئو کلاه سفید چیست؟ پیش تر بیان کردیم که موتورهای جستجو برای رتبه بندی سایت ها و صفحاتشان از الگوریتم های گوناگونی استفاده می کنند که هر یک از این الگوریتم ها تعیین کننده قوانین و دارای بایدها و نبایدهایی هستند.

به فعالیت هایی از سئو که کاملا طبق قوانین الگوریتم ها انجام می شوند و در پی انجام آن ها، خطری وب سایت را تهدید نمی کند، سئو کلاه سفید گفته می شود.

سئو کلاه سیاه چیست؟

برخی از فعالیت‌ها در سئو می توانند موجب بهبود رتبه صفحات سایت شوند، اما برخلاف قوانین موتورهای جستجو و الگوریتم ها هستند. به عبارت دیگر این فعالیت ها سبب گول زدن الگوریتم ها می شوند که سئو کلاه سیاه نام دارند.

اگر گوگل پی ببرد که فعالیت‌های سئو کلاه سیاه در سایتی انجام شده است، سایت مدنظر را جریمه خواهد کرد و یا حتی آن را به کلی از نتایج خود حذف می کند.

برای دیدن آموزش سئو و یادگیری کامل نکات و اصطلاحات ذکر شده در این صفحه با جزئی ترین نکات، سایت نیوسئو بهترین منبع ممکن می باشد. امیر قمصری با سال‌ها تجربه در عرصه آموزش سئو و بهینه سازی سایت، مطالب بی نظیری را در این رابطه در سایت خود با آدرس newseo.ir قرار داده است.

در newseo.ir می توانید به آموزش سئو رایگان دسترسی داشته باشید. همچنین دوره آموزش سئو سایت امیر قمصری که در سایت نیوسئو قابل دسترسی است، پرمخاطب ترین دوره در سطح ایران می باشد و توسط آن می توانید سئو را از صفر تا صد فرابگیرید و به مطالب بی نظیر موجود در آن دست پیدا کنید.






نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 15:4

پنج شنبه 10 مهر 1399

5 گام تدوین استراتژی سئو

استراتژی سئو در سال 2018 از ضرورت های هر کسب و کار اینترنتی می باشد. زمان آن رسیده که هر کسب و کار و تیمی برای سال جدید برنامه ریزی کنند. تفاوت این برنامه با برنامه های شخصی در این است که برنامه های کاری نباید ناکارآمد باشند.

خیلی از شما می خواهید در سال 2018 استراتژی تازه ای برای سئو سایت خود داشته باشید. این استراتژی بستگی به فاکتورهایی از جمله پیچیدگی کار شما، مدت زمانی که به کار مشغولید و کاری که تا به حال انجام داده اید دارد.

با این حال، می توانید از این چک لیست استفاده کنید:

  1. سال قبل را مرور کنید

فکرهای خوب و رویاهای قشنگ برای سال جدید، عجیب و دور از انتظار نیستند. اما در این لحظه باید ببینیم از سال 2017 چه آموخته ایم.

اگر در ابتدای سال برای خود هدف گذاری می کنید، می توانید از این اهداف به عنوان معیارهایی برای سنجش موفقیت خود استفاده کنید و بفهمید کجا با سختی مواجه شده اید.

شرکت خود را به بخش های اصلی تقسیم کنید و نسبت به بازدهی که هرکدام از این قسمت ها داشته اند، سخت گیر باشید. نتایج (رنک، ترافیک، نرخ تبدیل) و اهداف واضح هستند. به خاطر داشته باشید که این نتایج به دنبال تداوم فعالیت و تلاش میسر می شوند و این مرور باید متمرکز بر نکاتی باشد که شما آموخته اید و بر روی برنامه ریزی سئو در سال 2018 تاثیر می گذارد.

آژانس های ارائه خدمات باید با مشتریان خود صحبت کنند تا نظر آنها را هم بدانند. این جلسات برای درک پیشرفت و رشد شرکت ضروری هستند و می توانند منجر به ساخت شرکت موفق تری بشوند.

در آخر، طبق تجربه من بهتر است این مرور را تا جای ممکن انجام دهید. از یک سو، مرور سال گذشته می تواند منجر به ساخت دیدگاه خوشبینانه شده و خستگی را از تن شما بیرون آورد. از سوی دیگر، از موانع پیش روی خود یادداشت برداری کنید و برای موفقیت در سال 2018، از تمامی ناامیدی ها و سختی های خود درس بگیرید. اما حواستان باشد که بیش از حد منفی نگر نشوید.

سئو، یک پروسه طولانی است. اگر کارهایی که انجام می دهید بر روی استراتژی خوبی استوار است، نگران نباشید، نتایج خوب حتما در راه هستند!

  1. استراتژی خود را مرور کنید

 ارزش پرداختن مجدد به استراتژی اولیه را دست کم نگیرید. نه تنها بازار و رفتار آن با وضعیت ثابتی در جریان هستند و اگر یک سال دیگر هم در همین وضعیت بمانید، تیم شما تجارب تازه ای به دست خواهد آورد که روی استراتژی بعدی شما تاثیر خواهد گذاشت.

فراتر از جستجوی کلمات کلیدی بروید. شخصیت خریداران خود و رفتار آن ها در قیف بازاریابی بسنجید. به افرادی که نقش اصلی در کسب و کار شما ندارند بپردازید. این افراد معمولا قادرند روی موارد تاثیر گذار در موفقیت نهایی، تاثیر داشته باشند.

شاید فکر کنید که همه چیز مرتب است. اما مرور دوباره استراتژی ضرری ندارد. شاید اگر بیشتر کند و کاو کنید، الماس های بیشتری هم بدست آورید.

  1. اهداف خود را مشخص کنید

اهداف و شاخص کلیدی عملکرد یا KPI را بسنجید. در جهانی که نتایج مانند یافتن آب در بیابان است، ساده ترین راه این است که هدف خود را روی داشتن درآمد بیشتر بگذاریم. از هدف گذاری کردن نترسید. ارقامی که به عنوان هدف برای خود تنظیم می کنید، باید قابل دستیابی باشند.

اگر هدف شما رسیدن به ترافیک خاصی است، این میزان باید چیزی بین ترافیک متوسط وب سایت و هدف شما باشد. اگر هدف شما رسیدن به نرخ تبدیل خاصی است، می توانید از ترافیک مورد نظر خود در نرخ تبدیل هدف استفاده کنید.

این اهداف به شما شفافیت و وضوح خاصی برای برنامه ریزی در خصوص سئو ۲۰۱۸ می دهد. برای مثال، اگر هدف شما افزایش نرخ تبدیل سایت به میزان X% در سال 2018 است، این هدف می تواند منجر به:

  • ارزیابی حداقل میزان رنک موردنیاز برای رسیدن به ترافیک هدف (و نرخ تبدیل ها) با استفاده از نرخ تبدیل فعلی.
  • دقت کردن به اینکه نرخ تبدیل ها باید بیشتر شده و به طراحی وب سایت و تیم UX/UI باید توجه بیشتری شود.
  • درک این مطلب که محتوا نباید هم راستا با انتهای قیف فروش باشد و استراتژی تولید محتوا نیاز به بازرسی دارد.

زمانی که اهداف خود را مشخص نمودید، آنها را بلااستفاده در میز خود رها نکنید. آن ها را منتشر کنید.

در تیم هایی که در خانه کار میکنند، بهتر است این اهداف بین تک تک اعضای مشغول به کار در پروژه منتشر شود. آژانس های ارائه خدمات بهتر است این اهداف را رو در رو به مشتریان اعلام کرده و توضیحات دقیق داده شود. این کار منجر به بهبود رابطه مشتری و فروشنده می شود. هر کس باید مسئولیت های خود را هم راستا با این اهداف انجام دهد.

  1. جلسه طوفان فکری 

 

همه ما در چنین جلساتی حضور داشته ایم. دوره رفاه نسبی ابتدای سال، کوتاه است و وظایف روزانه هیچوقت تمام نخواهد شد! شاید برای تیم ها، سخت باشد که زمانی را برای کنار هم بودن و برگزاری جلسات طوفان فکری در نظر بگیرند (این جلسات چیزی مازاد بر جلسات اصلی که برگذار می شوند، است). اما بهتر است همین حالا شروع کنید و این جلسات را تنظیم کنید.

پس از تحلیل هایی که برای سال جدید انجام شد (و احتمالا تعطیلات آرامش بخش سال جدید)، تیم ها زمان کافی برای نگاه کردن مجدد به قضایا، از زاویه ای دیگر داشته اند. جلسات طوفان مغزی می تواند جایی برای بروز دیدگاه ها و ایده های جدید باشد.

  1. برنامه ریزی

پس از بررسی مراحل 1-4 احتمالا ایده بهتر و مشخص تری از کاری که می خواهید در سال جدید انجام دهید به دست آورده اید. آیتم بندی و برنامه ریزی ریز برنامه ها و جزئیات اهداف شرکت در کل سال جدید، زیاد جالب نیست. پس بهتر است برای اهداف کلیدی و موارد اصلی برنامه ریزی کنید.

چیزی که اهمیت دارد این است که کمی انعطاف به خرج دهید (البته منظور از انعطاف ساده گرفتن نیست) تا پروسه خود را با سرعت مناسب طی کنید.

چیزی که باید قادر باشید برایش برنامه ریزی کنید، منابع در دسترس است. با مشخص شدن اهداف و استراتژی ها، بهتر است برنامه ای برای منابع مورد نیاز برای اجرای آنها در نظر بگیرید. حال چه این منابع، منابع انسانی باشند و چه بودجه مورد نیاز باشند.

بررسی منابع مورد نیاز اضافی نیز باید صورت پذیرد. این منابع می توانند به صورت استخدام افراد یا نیروهای دورکاری باشند. اگر برای بودجه داخلی خود نیاز به گرفتن مجوز و امضا دارید، این مجوزها را قبل از آنکه بودجه به پایان برسد تهیه کنید!

امیدوارم این 5 گام، شما را به خوبی برای سال 2018 آماده کرده باشد. بسته به نوع شرکت شما، نحوه مدیریت و منابع و استراتژی های اخذ شده، برخی تغییرات در اجرای موارد گفته شده لازم است.






نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 12:1

پنج شنبه 10 مهر 1399

5 استراتژی خارق العاده سئو سایت

استراتژی سئو بهترین راه برای رسیدن به رتبه های یک گوگل است.

امروزه سئو سایت در صورتی موفقیت آمیز خواهد بود که تکنیک و استراتژی سئو مناسبی در روند آن استفاده شود. همه ما می دانیم که پایین آمدن در SERP ها حتی در صورتی که به میزان یک مرتبه باشد، می تواند تاثیر شدیدی در افت ترافیک سایت شما بگذارد. آمارها نشان می دهد که رنک یک نتایج جستجو گوگل حدود 30 درصد از کل کلیک های دریافتی را از آن خود می کند. این در حالی است که رتبه دو نتایج جستجو تنها 13 درصد کلیک ها را دریافت می کند و این روند به همین ترتیب با کاهش رتبه، کمتر می شود. بنابراین افزایش رنک سایت تاثیر مستقیم در موفقیت کسب و کار شما دارد.

وقتی که به این موضوع می رسیم که یک وب سایت و محتوایی که دارد را باید بهینه سازی کنیم، لیست کارهایی که باید انجام دهید می تواند تا حدودی گیج کننده باشد. علت این است که موتورهای جستجو از فاکتورهای بسیار زیادی برای رتبه بندی صفحات مختلف وب سایت ها استفاده می کنند.

ما می دانیم که سئو کاران وظایف بسیار زیادی دارند که باید انجام دهند. تحقیقات نشان داده است که بیشتر آن ها می خواهند آن دسته از استراتژی های سئو را در اولویت قرار دهند که بیشترین سرمایه گذاری را برای آن ها رقم بزند. به دنبال همین موضوع ما در ادامه این مقاله به بررسی ۵ استراتژی می پردازیم که با استفاده از آن ها می توانید تاثیر مثبتی در موفقیت کسب و کار خود داشته باشید.

توجه داشتن به نوع تصاویر و سئو آن ها

علاقه مندان به سئو و برنامه ریزی سئو سایت می دانند که تصاویر به خودی خود نقش بسیار مهمی در بهینه سازی سایت ایفا می کنند. بنابراین شما قطعاً برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو نیاز دارید تا نحوه کار با آن ها را به خوبی بدانید. براساس آمارهای به دست آمده متوجه شدیم که تصاویر حدود ۳۰ درصد از کل نتایج جستجو در گوگل را به خود اختصاص می دهند. این نکته به ما نشان می دهد که کاربران بیشتر علاقه دارند تا وقتی در فضای مجازی در حال جستجو هستند، از تصاویر استفاده کنند. طبیعتا مقاله ها و صفحات سایتی که تصاویر بهتر و بهینه سازی شده را به اشتراک می گذارند، به طور کلی توانایی بیشتری در جذب مشتری و بهبود مشارکت با آن ها را دارند.

برای عملکرد بهتر در این زمینه و داشتن برنامه سئو سایت مناسب، پیشنهاد می‌کنیم که سئوکاران حتی نوع تصویری که می خواهند انتخاب کنند را از قبل در نظر داشته باشند. کاربران توجه بسیار زیادی به سرعت بارگذاری صفحات سایت دارند. گوگل اعلام کرده از هنگامی که زمان بارگذاری یک صفحه از یک به سه ثانیه به طول می انجامد، احتمال خروج کاربر از سایت به حدود ۳۲ درصد افزایش پیدا می کند.

به علاوه در آن هنگامی که سرعت بارگذاری از یک به ۵ ثانیه افزایش پیدا می کند، این احتمال تا ۹۰ درصد نیز افزایش پیدا می کند. در نتیجه تصاویر سایت نقش بسیار مهمی در بارگذاری صفحات و سرعت سایت دارد و شما باید حتما آن ها در برنامه ریزی سئو سایت خود مورد استفاده قرار دهید. همچنین به همین دلیل است که در دوره های آموزش سئو، این مورد را در اولویت ها قرار می دهند.

شما سه نوع تصاویر می توانید برای صفحات سایت خود و محتوای آن ها استفاده کنید؛ JPEG ،GIF و PNG.

با توجه به استراتژی های سئو که توسط صاحبان وب سایت ها مورد استفاده قرار می گیرند، بیشتر تصاویر شما به صورت آنلاین مشاهده می کنید، به صورت JPEG هستند و از آنجایی که این نوع تصاویر به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند، می توان نتیجه گرفت که با انواع دستگاه ها سازگاری دارند. این دسته از عکس ها تصاویر را به صورت فشرده تر ارائه می کنند؛ بنابراین ممکن است که این مورد به کیفیت تصویر آسیب کوچکی بزند، اما زمان بارگذاری سایت شما را به خوبی بهینه می کند.

تصاویر GIF طی چند سال گذشته محبوبیت فوق العاده ای به دست آورده اند. علت این است که این دسته از تصاویر به کاربران اجازه می دهند یک انیمیشن ساده و منظم را مشاهده کنند. به این نکته دقت داشته باشید که گیف ها تنها از ۲۵۶ رنگ استفاده می کند. در نتیجه برای زمانی که شما می خواهید عکس های با کیفیتی بارگذاری کنید، به هیچ وجه پیشنهاد نمی شوند. با وجود این محدودیت، GIF ها برای بهبود سرعت بارگذاری صفحات سایت بسیار مناسب می باشند.

تصاویر PNG نسبت به مواردی که گفته شد جدیدتر می باشند. در نتیجه ممکن است در برخی از دستگاه ها سازگاری مناسبی نداشته باشند. همچنین از رنگ های بیشتری استفاده کرده و تصاویر واضح تر و دقیق تری را ارائه می‌کنند که این موضوع ممکن است مشکلات کوچکی در بارگذاری صفحات سایت به وجود بیاورد.

برای اینکه در انتخاب برنامه ریزی سئو مورد استفاده خود عملکرد خوبی داشته باشید، باید بدانید که تصاویر نقش مهمی در محتوای سایت دارند و شما با استفاده از نکاتی که در بالا گفته شد، باید دقیقاً بدانید که از چه نوع تصویری می خواهید استفاده کنید که مطابق با آن سرعت سایت شما نیز فرق خواهد کرد. وجود تعادل در کیفیت عکس ها، سرعت بارگذاری آن ها و سازگار بودن تصاویر با دستگاه های مختلف از اصلی ترین مواردی هستند که می‌توانند در برنامه ریزی سئو شما جز اولویت ها باشند.

اهمیت سازگاری سایت با تلفن های همراه

تقریبا از سال ۲۰۱۵ تمامی کسب و کارها اهمیت سازگاری سایت خود با تلفن های همراه را درک کردند. از آنجایی که الگوریتم موبایل فرندلی ارائه شد، تمامی صاحبان وب سایت ها تصمیم گرفتند که بهینه سازی برای تلفن‌ های همراه را در استراتژی های سئو خود وارد کنند.

به طور کلی سه نوع mobile site وجود دارد که هر کدام از آن ها فواید و اشکالات مخصوص به خود را دارد:

M(dot) sites

سایت های (M(dot اولین راه حل های واقعی برای برندهای علاقمند به ایجاد سایت برای کاربران تلفن همراه خود بودند. این مورد به صاحبان سایت اجازه می دهد تا سایت های جداگانه ای برای دستگاه های تلفن همراه ایجاد کنند. آن ها می توانند به صورت جداگانه این سایت های مخصوص کاربران تلفن همراه را سئو و بهینه سازی کنند. این سایت ها در ابتدا عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دادند اما در بسیاری از زمینه ها میزان استفاده از آن ها در حال کاهش می باشد. در زیر عمده ترین مشکلات آن ها را بیان کرده ایم:

  • به وجود آمدن دو URL جداگانه
  • وجود ریدایرکت بین ورژن های سایت
  • وجود مشکلاتی برای به اشتراک گذاری لینک ها

Responsive design

Responsive design برای بسیاری از افراد یک راه حل انتخاب شده می باشد. این طراحی به طور خودکار نوع دستگاه نمایش سایت را تشخیص داده و بر اساس آن ویژگی های مختلف را تنظیم می کند. گوگل نیز اظهار داشته است که این طرح را نسبت به دیگر انواع طراحی ها ترجیح می دهد. البته برخی از کارشناسان گوگل اعلام کردند که هیچ کدام این طراحی ها نسبت به دیگری برتری نداشته و ما در الگوریتم خود این مورد را جزو فاکتورهای رتبه بندی قرار نداده ایم.

Responsive design علاوه بر مزیت هایی که دارد مشکلاتی نیز در عملکرد خود نشان داده است. بزرگترین اشکال آن این است استراتژی های سئو شما برای هر دو نوع مخاطب خود نمی تواند به صورت جداگانه باشد؛ این یعنی که اگر کاربران دسکتاپ شما ویژگی هایی را بپسندند که کاربران تلفن همراه از آن ها خوششان نمی آید، شما کاری در این زمینه نمی توانید انجام دهید. به عبارتی دیگر نمی‌توانید تناسبی بین سلیقه‌ های هر دو مخاطب خود داشته باشید.

Adaptive Design

Adaptive Design سرانجام سعی کرده است تا مشکلاتی که در موارد بالا وجود داشت را تا حدودی اصلاح کند. به این صورت که صاحبان وب سایت ها می توانند به صورت جداگانه پاسخ گوی هر دو مخاطب خود باشند. در این نوع طراحی همچنین برخی از مشکلات سرعت بارگذاری که در موارد قبلی وجود داشت، دیده نمی شود. اما ایرادی که از Adaptive Design میشود گرفت این است که مقداری پیچیده می باشد و صاحبان وب سایت ها نیاز به منابع زیادی برای یادگیری آن دارد.

اجرای Hreflang برای سئو سایت

استفاده از تگ های hreflang تضمین می کند که گوگل سایت شما را به درستی ایندکس کرده و برای مشتریان شما در مکان های مختلف آماده کرده است. هر کسی که سایتی را اداره می کند که برای کاربران مختلف با زبان های متفاوت طراحی شده است، باید تگ های hreflang را پیاده سازی کند. برخی از مردم معتقد هستند که این طرح ها ممکن است اضافی باشند به این دلیل که گوگل به طور خودکار می تواند تشخیص بدهد که چه صفحه ای برای چه زبانی نوشته شده است. در این باره باید بگوییم که این تگ ها در واقع به گوگل کمک می کنند تا در میان نسخه های متعدد صفحات سایت، سایت هایی که hreflang دارند را سریع تر شناسایی کند.

به عنوان مثال، اگر شما یک نسخه از وب سایت خود را برای کاربران انگلیسی‌ زبان طراحی کرده باشید، به احتمال زیاد ویژگی های مختلف مثل اطلاعات تماس، جستجوهای مرتبط، اطلاعات حمل و نقل، دستورهای زبان و بسیاری از موارد دیگری که مطابق با زبان انگلیسی می باشد را در طراحی خود پیاده سازی کردید. به همین ترتیب، شما می توانید همین کار را با نسخه آمریکایی و کانادایی استرالیایی یک سایت انجام دهید.در واقع نکته این است که شما می خواهید مطمئن شوید که وقتی نسخه اصلی سایت شما به صورت فارسی است، در عین حال سایت شما برای زبان های دیگر مثل انگلیسی، استرالیایی، کانادایی و غیره متناسب باشد.

در نتیجه این روندی است که حتما شما باید در برنامه ریزی سئو خود از آن استفاده کنید تا بتوانید در زمینه تجربه کاربری رتبه مناسبی از دیدگاه گوگل دریافت کنید.

بهینه سازی صفحات AMP

لازم است دوباره ذکر کنیم که کاربران اگر در صفحه سایتی وارد شود که سرعت مناسبی برای بارگذاری نداشته باشد، به سرعت از آن خارج می شوند. برای جلب رضایت کاربران در این زمینه و انتخاب برنامه ریزی سئو با توجه به جدیدترین نکات آموزش سئو، گوگل از سال ۲۰۱۸ به طور رسمی Page Speed را به عنوان یک فاکتور اصلی برای رتبه بندی صفحات در نظر گرفت. با این حال AMP چند سال است که فعالیت خود را شروع کرده است و در واقع به شما این امکان را می دهد به سرعت وب سایت در تلفن‌ های همراه را تنظیم کنید. با ایجاد صفحات AMP، شما در واقع تضمین می کنید که جدیدترین و مرتبط ترین صفحات شما سرعت کافی برای کاربران را داشته باشد. گوگل از صفحات AMP خوشش می آید؛ به این دلیل که این صفحات موجب می شوند محتوای یک سایت هر چه بهتر و و سریع تر به کاربران ارائه شود.

بهینه سازی نقشه سایت XML

ایجاد نقشه سایت XML می تواند نقش بسیار موثری در انتخاب استراتژی بهینه سازی وب سایت و کمک به گوگل ایفا کند تا گوگل به خوبی صفحات سایت شما را ایندکس کند. نقشه سایت XML در واقع به گوگل اطلاع می‌دهد که سایت شما چگونه سازمان‌ یافته شده است و در واقع شما می خواهید که گوگل به ترتیب کدام صفحات را مورد بررسی قرار دهد. بسته به هاست شما، به راحتی می توانید نقشه سایت تهیه کنید. به عنوان مثال وردپرس به شما این امکان را می دهد که با نصب یک افزونه، نقشه سایت خود را ایجاد و به طور منظم بروز رسانی کنید. پس از آن شما می توانید این نقشه سایت ایجاد شده را به صورت خودکار به گوگل ارسال کنید.



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, استراتژی سئو , بک لینک,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 11:32

چهار شنبه 9 مهر 1399

تولید محتوا با هدف ساخت بک لینک در سئو سایت

دوره بک لینک به شما یاد می دهد چطور لینک های قوی داشته باشید

لینک سازی خارجی و دریافت بک لینک٬ 30 درصد سئو سایت می باشند. با شناخت انواع محتوایی که قابلیت و توانایی جذب لینک را دارند، می توانید استراتژی مطلوبی برای لینک سازی خارجی سایت خود داشته باشید.

از روزهای اولیه توسعه اینترنت، محتوا؛ یکی از اصلی ترین نیروهای هدایت کننده تعامل ما با وبسایت بوده است. بیل گیتس یک سخن معروف دارد که می گوید « محتوا پادشاه است». حتی گوگل نیز به ما گفته است که محتوا و لینک ها عامل اصلی الگوریتم های رتبه بندی آن ها می باشند.

خب ما متوجه شدیم که تولید محتوا اهمیت بسیاری دارد. آیا می دانید که چگونه با تولید محتوا می توان به موفقیت رسید؟

اولین گام برای تولید محتوا٬ درک هدف اولیه ی محتوای دیجیتال می باشد. برای بازاریاب ها، هدف اصلی محتوا جذب لینک، بهبود کلمات کلیدی و کمک به تبدیل می باشد. البته گاهی نیز یک هدف چهارم نیز وجود دارد که به صورت برند سازی و آگاهی معرفی می شود.

اما برند سازی نیز نیازمند جذب لینک و رشد کلمات کلیدی است؛ زیرا قابلیت رویت در نتایج جستجو٬ ابزاری برای افزایش آگاهی آنلاین نسبت به برند شما می باشد.

اما من می خواهم بر روی سه معیار اصلی (KPI) تمرکز داشته باشم. بازاریابان باید در بازاریابی محتوایی خودشان در نظر داشته باشند: لینک ها، کلمات کلیدی و تبدیل.

تولید محتوا با هدف ساخت بک لینک

لینک های داخلی و خارجی یکی از فاکتورهای اصلی الگوریتم های گوگل می باشند.

لینک ها همراه با محتوا، عامل اصلی در رتبه بندی صفحات مختلف در نتایج جستجو توسط موتورهای جستجو می باشد. در صورتی که شما می خواهید رتبه بندی قوی تری داشته باشید، نباید لینک ها را فراموش کنید.

لینک ها را می توان به صورت منفعل نیز به دست آورد اما شما نمی توانید صبر کنید دیگران صفحاتتان را پیدا کنند و سپس از لینک های شما استفاده کنند. بلکه شما باید به صورت فعال تلاش کنید تا بتوانید در نتایج جستجو، رقابت کنید. شما نیازمند تبلیغات راهبردی محتوایی و لینک سازی می باشید.

اما همه ی محتواهایی که شما ایجاد می کنید٬ ارزش بک لینک را ندارند و یا برای کمپین های جذب لینک مناسب نیستند. تبلیغات صفحات صحیح، مهم ترین روش برای رسیدن به موفقیت و درک دقیق از محتوا با قابلیت لینک سازی می باشد. بر اساس همین درک، میتوانید استراتژی لینک سازی را توسعه دهید.

محتوا با قابلیت لینک سازی، بازه ی گسترده ای از مخاطبین را در صدر قیف بازاریابی در نظر می گیرد. این محتوا در واقع با در نظر داشتن افراد هدف، به منظور افزایش آگاهی تولید می شود که در نتیجه، این افراد ممکن است برای اولین بار با برند شما تعامل داشته باشند. شما باید محتوایی داشته باشید که تا حد امکان برای افراد زیادی قابل استفاده باشد. همین موضوع باعث می شود که این محتوا لینک پذیر شود. افراد از محتواهای غیر مرتبط بک لینک نمی گیرند، حتی اگر از طریق ایمیل مکاتبه های قوی و خوبی داشته باشید.

نمونه هایی از محتواها که قابلیت لینک سازی دارند شامل این موارد می باشند:

  • محتوای جامع یا بنیادی
  • محتوایی با طراحی دقیق و جذابیت بصری
  • محتوای چالش بر انگیز و جذاب
  • محتوای تعاملی و درگیر کننده
  • محتوایی با ارزش خبری و مطابق با گرایش های مختلف
  • غیره…

این نوع از محتواها برای مخاطبین مختلف مناسب هستند و می توانند برای کمپین های لینک سازی نیز مناسب باشند.

اما نکته ی جالب این است که معمولا به سختی می توانید این صفحه هایی که ارزش لینک شدن دارند را در موتور جستجو رتبه بندی کنید. چون معمولا رقابت زیادی برای این صفحات در SERP ها وجود دارد (به دلیل پوشش موضوع گسترده ای که دارند). اما در صورتی که شما بتوانید برای این صفحات نتایج خوبی در رتبه بندی گوگل بدست آورید، احتمالا می توانید از طریق مستنداتی که دیگران برای پوشش موضوعات گسترده در نظر میگیرند، لینک به دست بیاورید.

در نهایت، حتی در صورتی که صفحات لینک پذیر شما در موتورهای جستجو رتبه بندی نشوند، این محتواها به شما کمک می کنند تا لینک هایی را به دست بیاورید که موجب اعتبار و قدرت برای وبسایت و برند شما می شود تا محتوای شما که مبتنی بر کلمات کلیدی هستند نیز بتوانند رتبه بندی بهتری داشته باشند.

استفاده از محتوای مبتنی بر کلمات کلیدی برای افزایش قابلیت رویت

لینک ها باعث می شوند که رتبه بندی شما افزایش پیدا کند اما محتوایی که قابلیت جذب لینک را دارد همیشه رتبه بندی خوبی پیدا نمی کند. این محتوا برای دریافت لینک طراحی شده است نه رتبه بندی اما شما همیشه باید محتوای راهبردی و مبتنی بر کلمات کلیدی ایجاد کنید که هدف آن، رتبه بندی در موتور جستجو و قابلیت رویت باشد.

هدف اصلی محتوای مبتنی بر کلمات کلیدی٬ رتبه بندی بهتر برای مجموعه ای از کلمات کلیدی و طرح های مختلف می باشد. بر خلاف محتوا با قابلیت جذب لینک که مخاطبین گسترده ای را هدف می گیرد. این نوع از محتوا یک مخاطب هدف محدود تر و خاص را هدف می گیرد.

برای یافتن این مخاطبین، شما باید جستجوی کلمات کلیدی راهبردی و تحلیل های زمینه ای را انجام دهید. یافتن کلمات کلیدی هدف٬ یک فرآیند گسترده می باشد اما می توانید با در نظر گرفتن موضوعات زیر، کار را شروع کنید:

  • کدام عبارات و کلمات به صورت مستقیم مرتبط با محصولات و سرویس های شما می باشد؟
  • آیا گوگل «جستجوی مربوطه» را برای این عبارات ارائه می کند؟
  • کدام عبارات برای مخاطبین شما مناسب است؟ آیا تفاوتی از این نظر بین مخاطبین وجود دارد؟
  • آیا عبارت های هم معنی و جایگزین برای صفحه های فعلی وجود دارد؟
  • آیا رقبای شما از عبارات متفاوتی در سایت شان استفاده می کنند؟
  • غیره

این لیست یک لیست کامل نیست اما این سوالات می توانند نقطه آغاز کار در جهت حرکتی صحیح باشند.

مادامی که شما کلمات کلیدی هدف را شناسایی می کنید، باید امکان استفاده از این کلمات کلیدی و محتوایی که می خواهید برای آن ها ایجاد کنید را هم از نظر رتبه بندی، در نظر بگیرید. فرصت های جستجوی مرتبط با هر کدام از این کلمات کلیدی به چه صورتی است؟

در حالی که انواع عواملی وجود دارد که می توان آن ها را از نظر فرصت جستجو در نظر گرفت، در نهایت مهم ترین موضوعات٬ حجم جستجو و رقابت برای کلمات کلیدی می باشد. هر چه حجم جستجو بالاتر باشد، فرصت ترافیک بیشتر و رقابت کمتر است. به این معنی که احتمال این که شما رتبه بندی شوید، بیشتر می باشد.

یک موضوع مهم که باید در رابطه با حجم جستجو در نظر داشته باشید، این است که تخمین های ارائه شده (از ابزاری مانند SEMrush)٬ ممکن است برای یک عبارت کمتر از حد واقعی باشد. زیرا این تخمین ها تنها حجم مربوط با همان عبارت خاص را ارائه می کنند. اما، درصورتی که شما یک صفحه ایجاد کنید که رتبه بندی خوبی برای یک عبارت داشته باشد، این صفحه احتمالا برای تمام عبارات کلیدی طولانی مرتبط با آن عبارت منفرد نیز رتبه بندی خوبی خواهد داشت. این موضوع باعث می شود حجم جستجوی به دست آمده به صورت محسوسی افزایش پیدا کند.

در حالی که به سختی می توان برای محتوای مبتنی بر کلمات کلیدی٬ لینک به دست آورد؛ مجدد به این دلیل که این محتوا بر روی مخاطبین محدودتری متمرکز می باشد٬ رتبه بندی صفحات شما باعث می شود این فرصت را داشته باشد تا با ذکر مطالبی در صفحات دیگر تولید کنندگان محتوا٬ که در رابطه با همان موضوع کار می کنند، به صورت منفعل لینک به دست بیاورید. شما باید از تمام فرصت های لینک سازی موجود استفاده کنید. این صفحات معمولا مبتنی بر تمرکز دقیق بر روی مخاطبین خاص و معیار دیگر صفحات مرتبط (محتوایی با قابلیت جذب لینک) در سایت شما، رتبه بندی می شوند.

تولید محتوای تبدیل کننده برای جذب ترافیک تایید صلاحیت شده

محتوایی که قابلیت دریافت لینک دارد و محتوای متمرکز بر روی کلمات کلیدی با یکدیگر کار می کنند تا باعث بهبود عملکرد جستجوی ارگانیک شده و افراد بیشتری را به سایتتان جذب کند. شما باز هم نیازمند صفحه های تبدیل کننده هستید تا بتوانید از افزایش مخاطبین خودتان، منفعت ببرید.

محتوای تبدیل کننده٬ بازدید کننده هایی که در انتهای قیف بازاریابی شما قرار دارند را هدف می گیرد و آن ها را تحریک می کند تا یک کار خاص (ثبت نام در ایمیل، تماس تلفنی، خرید و غیره) را انجام دهند. ماهیت تبلیغاتی این صفحات باعث می شود که سایت های دیگر به سختی برای این صفحات بک لینک ارائه کنند. به همین دلیل، گوگل تنها این صفحات را در جستجوهایی ارائه می کند که تجاری هستند و خاص محصولات و یا سرویس های شما می باشند. این صفحات معمولا از نظر نتایج جستجو به شدت رقابتی هستند.

با لینک سازی های مناسب به صورت داخلی می توانید رتبه بندی برای صفحه های تبدیل کننده را با انتقال اعتبار از صفحاتی که قابلیت جذب لینک دارند، افزایش دهید. شما میتوانید از لینک سازی داخلی برای هدایت بازدید کننده های ارگانیک از محتوای مبتنی بر کلمات کلیدی با رتبه بندی بالا به این صفحات، استفاده کنید.

محتوای تبدیل کننده یکی از مهم ترین موضوعات برای موفقیت کسب و کار شما می باشد و من به شما پیشنهاد می کنم که منابع مختلف را بررسی کنید تا بتوانید صفحه های تبدیل کننده را ایجاد کرده و سایت خودتان را برای این تبدیل ها، بهینه سازی کنید.

بازاریابی جامع محتوایی برای موفقیت

انواع مختلف از محتوا اهداف مختلفی دارند و سه هدف اصلی محتوای آنلاین شامل لینک، کلمات کلیدی و تبدیل می باشد. برای ایجاد کردن یک وبسایت موفق، شما باید تمام این اهداف را مطابق با محتوای خودتان، بررسی کنید.

موثر ترین استراتژی های محتوایی٬ این KPI ها را با انواع مختلف از محتوایی که با یکدیگر از این اهداف پشتیبانی می کنند در نظر می گیرد. محتوایی که قابلیت جذب لینک دارد٬ باعث شکل گیری اعتبار می شود و از رتبه بندی برای محتوای مبتنی بر کلمات کلیدی پشتیبانی می کند. همین محتوا باعث افزایش قابلیت رویت می شود و بازدید کننده های جدید به سایت جذب می کند. لینک های داخلی از این صفحات باعث می شود که بازدید کننده های ارگانیک به صفحه های تبدیل بروند. سپس در آن جا فرم اطلاعات را پر می کنند تا تیم فروش با آن ها تماس بر قرار کند.

سرمایه گذاری در این محتوا بخش اساسی موفقیت آنلاین می باشد و زمانی که تمام صفحات شما به خوبی به صورت بخش های مختلف از استراتژی بازاریابی محتوایی جامع کار کنند، می تواند اتفاق زیبایی رقم بخورد!

 

منبع: دوره آموزش سئو

 



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ , بک لینک,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 14:8

سه شنبه 8 مهر 1399

6 تکنیک برتر ساخت بک لینک

دوره آموزش بک لینک در حال حاضر با 90 درصد سود دهی جزء بهترین دوره هاست. به عنوان سئوکار، ما می دانیم که مکاتبه کردن برای دریافت بک لینک باید به صورتی انجام شود که وبسایت هایی که بر روی آن ها کار می کنیم، به اعتباری که نیاز دارند برسند. با در نظر داشتن این که بک لینک که یکی از سه عامل رتبه بندی مهم می باشد (بر اساس مطالعه های مختلف)، قطعا اجرای مکاتبه برای دریافت بک لینک، اهمیت زیادی دارد.

با وجود این که به دلیل دنیای راز آلود سئو کلاه سیاه این کار بسیار پیچیده شده است، اما وبمسترهایی که در دنیای دیجیتال وجود دارند، کاملا متوجه ارسال ایمیل های عمومی می شوند و به همین دلیل، استفاده از روش های قدیمی نیازمند تلاش زیاد با نتیجه کم میباشد.

به همین دلیل، من لیستی از تکنیک های مکاتبه برای بک لینک به روش نینجا ها را برای شما آماده کرده ام! تکنیک هایی که در کار با بسیاری از سایت ها، یاد گرفته ام. در قلب بیشتر این تکنیک ها، محتوای جذاب قرار دارد که باعث برجستگی سایت شما می شود و باعث به دست آمدن بک لینک برای سایت شما می شود.

خب حالا می خواهیم کار را شروع کنیم و کمربند مشکی خودمان را برای ساخت بک لینک قوی به دست بیاوریم. (ببخشید اگر جوک های نینجا خیلی بامزه نیستند)

شش مورد از بهترین روش های ایجاد بک لینک بسیار قوی برای سایت

  1. فعالیت های اسپانسری برای یک دانشکده یا تیم دانشگاهی

خب حالا قبل از این که وارد تکنیک اول شویم، باید بگویم که این روش نیازمند این است که شما یا کسی که برایش کار می کنید، اندکی پول هزینه کند تا بتواند به بک لینک برسد. با وجود این که پشتیبانی کردن از یک تیم تنها نیازمند چند صد پوند می باشد و تنها چیزی که از آن ها می خواهید، یک بک لینک از صفحه تیم شان می باشد که اگر شما بتوانید با تیم درستی مکاتبه کنید، میتوانید یک بک لینک معتبر از سایت های دانشگاهی با دامنه edu. برسید که تاثیر و اعتبار بسیار بالایی دارند.

  1. تکنیک آسمان خراش

تکنیک آسمان خراش، تکنیکی است که توسط Brian Dean از سایت Backlinko ارائه شده است و شما می توانید از سایت او، اطلاعات بیشتری را کسب کنید. در واقع، این روش شامل یافتن یک موضوع مهم با قابلیت رتبه بندی می باشد که قابلیت دریافت لینک را دارد. سپس شما باید بر اساس این ایده، تلاش کنید تا نسخه بهتری از آن محتوا را ارائه کنید و تلاش کنید تا با مکاتبه با افراد صحیح، آن را در معرض دید قرار دهید و لینک دریافت کنید.

در صورتی که کسی محتوایی را مثلا در رابطه با “10 روش برتر برای کار به سبک نینجا” ایجاد کرده باشد، شما می توانید تلاش کنید و یک پست با نام “11 روش برتر برای کار به سبک نینجا” را درست کنید! نکته اصلی این روش، این است که شما همیشه حوزه صحیحی را پیدا کنید و یک تحقیق درست انجام دهید، در نتیجه اگر شما از طرف یک مشتری کار می کنید حتما باید از نظرات آن ها استفاده کنید و سپس بر اساس نظرات آن ها، تحقیق خودتان را انجام دهید.

 

  1. مصاحبه با کسی در وبسایت خودتان

بله، این روش، یکی از روش های کسب بک لینک می باشد که بیشتر کارهایش در سایت خودتان انجام می شود. شما باید یک فرد موثر در صنعت خودتان را پیدا کنید و آن ها را متقاعد کنید تا یک مصاحبه با سایت شما داشته باشند. اگر سایت شما، سایتی در رابطه با افراد مشهور و پر از مصاحبه نباشد، قطعا اگر به کسی در صنعت کاری خودتان پیشنهاد دهید تا با شما مصاحبه کند، به احتمال زیاد خوشحال خواهد شد و پیشنهاد شما را قبول می کند.

تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید، این است که آن ها دنبال کننده های کافی در رسانه های اجتماعی داشته باشند. در این صورت این افراد می توانند محتوای شما را در شبکه های اجتماعی خودشان منتشر کنند. در نتیجه زمانی که این مصاحبه ها را انجام دادید، آن را در اختیار تیم های PR و شبکه های اجتماعی خودتان قرار دهید و اجازه دهید که تا وقتی که می توانند این محتوا را منتشر کنند و در بهترین حالت، شما می توانید از این روش، بک لینک های ارزشمندی را به دست بیاورید.

  1. ساخت یک ابزار رایگان

ابزارهای رایگان، یکی از بهترین روش ها برای به دست آوردن بک لینک می باشد و تمام کاری که شما باید انجام دهید، این است که نگاهی به پست های مرتبط با “بهترین ابزار سئو” بیندازید و لیست های مختلفی از ابزار رایگان را مشاهده کنید که بعضی از آن ها فقط برای ایجاد کردن بک لینک های معتبر خودکار، ایجاد شده اند. نیازی نیست این ابزار خیلی خاص باشند فقط باید به درد کاربر بخورند. مثلا، یک کارگزار املاک می تواند یک ماشین حساب برای محاسبه رهن و اجاره منزل را ایجاد کند که یک ابزار ساده می باشد که می تواند ترافیک هدفمند ایجاد کند که موجب شکل گیری بک لینک های مناسب از سایت های مرتبط می باشد.

  1. ایجاد کردن داده های خودتان

در رابطه با تاثیر داده ها و نحوه استفاده از آن ها برای به دست آوردن بک لینک، اطلاعات بسیار زیادی وجود دارد. با این وجود، اگر شما هیچ داده جالبی نداشته باشید تا آن را در اخبار و یا پست های خودتان منتشر کنید چطور؟ خب، همیشه راه هایی وجود دارد که می توانید با استفاده از آن، داده های خودتان را ایجاد کنید. سایت هایی مانند Google Surveys وجود دارد که شما می توانید از افراد مختلف، سوالاتی را بپرسید و سپس داده های مربوطه را بر اساس پارامترهای خودتان منتشر کنید.

با این وجود، کاری که شما با داده ها می کنید برای به دست آوردن بک لینک با این روش، اهمیت دارد. یعنی شما باید این داده ها را با یک تیتر جذاب در وبسایت خودتان منتشر کنید. شما می توانید به Reddit مراجعه کنید و مرتبط ترین موضوعات مربوط به داده های خودتان را شناسایی کرده و سپس محتوای خودتان را به صورت ناشناس منتشر کنید تا ببینید آیا می تواند برای کاربران جذابیت داشته باشد یا خیر. در صورتی که پست شما نتواند جذاب باشد، می توانید به توییتر بروید و با ژورنالیست های محلی و افراد فعال در صنعت خودتان، ارتباط برقرار کنید. قطعا خیلی سریع یک نفر پیدا می شود که داده های شما برایش جذابیت داشته باشد.

 

  1. ونویسی از ویدئو

آخرین تکنیکی که ما درباره آموزش ساخت لینک برای سایت از whiteboard Friday های Moz یاد گرفته ایم و واقعا روش مفیدی می باشد. در هر ویدئو در این سایت، یک رو نویسی از ویدئو نیز ارائه شده است. همانطور که Moz می داند، گوگل به سختی می تواند زمینه موجود در ویدئو را درک کند در نتیجه آن ها یک متن HTML را ارائه می کنند که باعث می شود گوگل بهتر بتواند محتوا را درک کند. این موضوع باعث می شود که کار گوگل بسیار ساده تر شود.

شما دقیقا چطور می توانید از این روش استفاده کنید؟ خب، تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که محتوای ویدئویی مرتبط با زمینه کاری خودتان که توسط یک متخصص یا یک فرد موثر ایجاد شده است را پیدا کنید. سپس باید سایت آن ها را بررسی کنید تا ببینید که آیا این محتوا همراه با یک رو نویسی از ویدئو ارائه شده است یا خیر و در صورتی که رو نویسی متنی از ویدئو وجود نداشت، گنج خودتان را پیدا کرده اید! شما می توانید یک رونویسی برای ویدئو ایجاد کنید و سپس آن را بر روی وبسایت خودتان قرار دهید.

در نهایت، شما باید از فرد تولید کننده محتوا در یکی از حساب های اجتماعی خودتان مثل توییتر، تعریف کنید! مثلا می توانید بگویید که “من واقعا عاشق این ویدئو شدم شما درست کرده اید. من یک رو نویسی از این ویدئو ایجاد کرده ام که برای همه مفید است و لینک آن را در همین پست قرار داده ام.” در این صورت شاید آن فرد لینک رونویسی شما را در سایت خودش قرار دهد و در نتیجه یک بک لینک خوب به دست بیاورید.

جمع بندی

امیدواریم که این تکنیک ها برای شما مفید بوده باشد. مهم ترین نکته این است که ساخت لینک خیلی سخت تر از گذشته شده است و حالا همه ایمیل های ساده برای ساخت بک لینک را نادیده می گیرند. با این وجود، باز هم می توان بک لینک درست کرد. همیشه سعی کنید که خلاق باشید، به آرامی پیش بروید و مثل نینجا رفتار کنید و سعی کنید محتوایی با کیفیت برای کاربران خودتان را ایجاد کنید.

منبع

https://www.newseo.ir/seo-learning/backlink-building-best-techniques



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 9:13

دو شنبه 7 مهر 1399

سئو چیست و چه مزایایی دارد؟

سئو چیست؟ امروزه همان سوالی است که در تمامی زیرشاخه های کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ، مطرح می شود.

سئو یعنی بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر

کمی گنگ است؟ جای هیچ نگرانی نیست؛ ادامه این مطلب را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید تا متوجه مفهوم سئو شوید.

ممکن است بارها شنیده باشید که مالکین کسب و کار یا بازاریاب ها در رابطه با اهمیت بازاریابی دیجیتال و یا مزایای سئو صحبت می کنند. همچنین احتمالا شنیده اید که چرا هر کسب و کار کوچکی باید در زمینه سئو فعالیت کند. اما واقعا تعریف سئو چیست؟

سئو مخفف بهینه سازی موتور جستجو می باشد و شاید فقط یک کلمه سه حرفی باشد اما میتواند یک دنیا تفاوت در استراتژی های بازاریابی دیجیتال شما ایجاد کند. ر قسمت زیر ما به این سوال پاسخ میدهیم که تعریف سئو چیست؟ ما همچنین بعضی دیگر از سوالات رایج در رابطه با بهینه سازی موتور جستجو را بررسی می کنیم تا بتوانیم به شما کمک کنیم که درک بهتری نسبت به ماهیت و اهمیت سئو برای کسب و کار خودتان به دست بیاورید.

در ضمن اگر قصد بهره بردن از یک استراتژی سئو را داشتید، می توانید از خدمات مجموعه نیوسئو نیز استفاده کنید.

تعریف سئو چیست و چه مفهومی دارد؟

معنی بهینه سازی موتور جستجو یا همان سئو (SEO: Search Engine Optimization) فرآیند تغییر دادن طراحی و محتوای وبسایت برای نمایش بهتر در موتور جستجو می باشد. با بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو، شما میتوانید قابلیت رویت وبسایت خودتان را در جستجوهای ارگانیک و غیر پولی در نتایج موتور جستجو، تقویت کنید.

اگر هنوز نمیدانید که کار سئو چیست و چطور کار می کند، به صورت خلاصه آن را برای شما توضیح میدهیم. موتورهای جستجو مانند گوگل، سایت شما را بررسی می کنند، طراحی و محتوای آن را بررسی می کنند و تلاش می کنند که موضوعات وبسایت شما را شناسایی کرده و میزان رضایت کاربران نسبت به سایت را درک کنند. این فرآیند با نام بررسی وبسایت یا Crawl شناخته می شود. این فرآیند به موتورهای جستجو کمک می کند تا نتایج بهتر و مفید تری را به کاربران ارائه کنند.

با بهبود سئو سایت، کسب و کار شما میتواند کار موتورهای جستجو را برای درک و ایندکس کردن محتوای شما ساده تر می کند. هر چه وبسایت شما از نظر موتورهای جستجو بهتر باشد، احتمال این که موتورهای جستجو سایت شما را در جستجوهای مربوطه برای کلمات کلیدی مرتبط با محصولات یا سرویس های شما توسط کاربران، ارائه کنند.

به عنوان مثال، سایت Alibaba برای عبارت “خرید بلیط قطار” رتبه اول را در صفحه نتایج دارد.

آن ها برای ترافیک ارگانیکی که از جستجوهای مشتری های خودشان به دست می آورند، هیچ هزینه مالی را پرداخت نمی کنند.

با ایجاد کردن تغییرات کوچک یا پیچیده در وبسایت خودتان، کسب و کار شما میتواند سئو خودش را تقویت کرده و در نتیجه رتبه بندی شما در موتور جستجو بهبود پیدا می کند. هدف بیشتر کسب و کار ها، رتبه بندی در صفحه اول گوگل، بینگ، و دیگر موتورهای جستجو برای کلمات و عبارات کلیدی می باشد که مرتبط با محصولات یا سرویس های شما می باشد. تنها روشی که میتوانید برای بهبود رتبه بندی خودتان استفاده کنید، بهبود سئو در طول زمان می باشد.

رتبه بندی در SERP ها چیست؟

حالا که شما فهمیده اید که سئو چیست و چه معنا و مفهومی دارد، می خواهیم کمی جلوتر برویم. یکی دیگر از سوالات رایج که می شنویم این است؛ رتبه بندی SERP چیست؟

SERP به معنی صفحه نتایج موتور جستجو می باشد. رتبه بندی SERP شرکت شما یعنی جایگاه سایت شما در موتور جستجو. بهبود بهینه سازی موتور جستجو به شما کمک می کند که رتبه بندی خودتان را تقویت کرده و قابلیت رویت سایت خودتان به صورت آنلاین را بهبود بخشید. هر چه رتبه بندی شما در SERP ها برای کلمات و عبارات کلیدی مربوطه بالاتر باشد، احتمالا مشتریان بیشتری سایت و خدمات و محصولات شما و یا موضوعات مربوطه در موتور جستجو را پیدا می کنند.

برای بیشتر بخش ها، بیشتر مشتریان فقط صفحه اول گوگل، بینگ یا هر موتور جستجوی دیگر را بررسی می کنند. به همین دلیل هر کسب و کاری که می خواهد قابلیت رویت خودش را در موتور های جستجو بیشتر کرده و مشتریان خودش را افزایش دهد، باید تلاش کند که رتبه بندی SERP خودش را بهبود بخشد.

SEO چیست,تعریف سئو چیست,سئو چیست

من می دانم سئو چیست و کار بهینه سازی هم کرده ام؛ حال چگونه سئو سایت خود را بهبود بخشم؟

عوامل مختلفی وجود دارد که بر روی رتبه بندی و سئو شما تاثیر دارد. اگرچه گوگل از الگوریتم های پیچیده ای برای مشخص کردن رتبه بندی شما در موتور جستجو استفاده می کند، اما باز هم می توانید با استفاده از بهترین روش های موجود برای طراحی و تولید محتوای وبسایت، رتبه بندی خودتان را بهبود بخشید.

در ادامه ما به چند روش اشاره می کنیم که میتوانید با استفاده از آن ها رتبه بندی خودتان در نتایج موتور جستجو را بهبود بخشید.

  • تولید محتوای با کیفیت؛ یکی از بهترین روش ها برای بهبود رتبه بندی سئو، تولید کردن محتوای با کیفیت منحصر به فرد و مهم می باشد. هر چه محتوای با کیفیت تری تولید کنید، موتور های جستجو اهمیت بیشتری به سایت شما میدهند و متوجه می شوند که سایت شما مفید می باشد.
  • جستجوی کلمات کلیدی را انجام دهید؛ یکی دیگر از المان های مهم برای بهبود سئو، جستجوی کلمات کلیدی می باشد. شما باید کلمات کلیدی را پیدا کنید که مشتریان و بازدید کنندگان سایت شما به دنبال آن ها هستند. سپس باید محتوای خودتان را بر اساس این کلمات و عبارات کلیدی ایجاد کنید تا بتوانید احتمال رتبه بندی در SERP ها را افزایش دهید.
  • مطمئن شوید که سایت شما با موبایل سازگار است؛ اگر می خواهید در بازار دیجیتال رقابت کنید، قطعا باید سایتی سازگار با موبایل داشته باشید. سایت های سازگار با موبایل نه تنها باعث بهبود تجربه کاربری در وبسایت شما می شود، بلکه بر روی رتبه بندی سئو شما هم تاثیر دارد.
  • بهینه سازی وبسایت برای جستجوی صوتی؛ آیا می دانید که بر اساس گفته گوگل، حالا 41% از بزرگسالان و 55% از نوجوانان به صورت روزانه از جستجوی صوتی استفاده می کنند؟ به علاوه، بر اساس تحقیقات Gartner 30% از جستجوها در سال 2020 به صورت جستجوی صوتی خواهد بود. در دنیای امروز که در آن بسیاری از افراد ترجیح میدهند که از جستجوی صوتی استفاده کنند، قطعا این موضوع بر روی سئو وبسایت شما تاثیر میگذارد.

مهم ترین تفاوت در جستجوی صوتی و متنی (تایپ شده) کلمات کلیدی مورد استفاده می باشند. وقتی یک نفر می خواهد به صورت نوشتاری جستجو کند در موتور جستجو می نویسند «رخت خواب ارزان»، اما وقتی همین فرد بخواهد به صورت صوتی جستجو کند، می گوید «چطور می توانم یک رخت خواب ارزان بخرم؟». پس می بینید که در جستجوی صوتی، کلمات کلیدی طولانی تری مورد استفاده قرار می گیرند. چون که به صورت طبیعی، عبارات گفتاری طولانی تر هستند و بیشتر حالت سوالی دارند. پس اگر می خواهید بدانید که کلمات کلیدی سئو چیست، در ابتدا باید مشخص کنید که منظور از آن کلمه کلیدی، به صورت صوتی است یا متنی.

چند عامل سئو دیگر وجود دارد که شما باید آن ها را کنترل کنید. اما، عوامل مختلفی از آن ها به صورت خارجی هستند یعنی این عوامل تحت تاثیر بازدید کنندگان و یا خوانندگان وبسایت شما می باشد. مثلا اعتبار سایت شما مبتنی بر کیفیت سایت ها یا افراد دیگری است که از لینک صفحات شما استفاده کرده و یا صفحه شما را برای دیگران به اشتراک می گذارند. هر چه سایت های با کیفیت بیشتری از لینک شما استفاده کرده باشند، اعتبار شما نیز بیشتر خواهد بود.

یکی دیگر از عوامل سئو که میتواند بر روی رتبه بندی SERP شما تاثیر داشته باشد، این است که آیا بازدید کنندگان زمان کافی برای تعامل با محتوای شما صرف میکنند یا سریع سایت شما را ترک می کنند. این پارامتر با نام نرخ پرش هم شناخته می شود. به دلیل این که نمی توان به هیچ صورتی تضمین کرد که بازدید کنندگان مدت زمان طولانی در سایت شما بمانند و از محتوای شما استفاده کنند، شما باید محتوای جذابی ایجاد کنید که مخاطبین دوست داشته باشند از آن ها استفاده کنند و در سایت شما باقی بمانند.

عوامل منفی تاثیرگذار بر سئو چیست؟

فعالیت های خاصی وجود دارند که می توانند به بهبود سئو شما کمک کنند اما عواملی نیز وجود دارد که تاثیر منفی بر روی بهینه سازی موتور جستجو دارند. در این قسمت، ما چند عامل سئو منفی را بررسی می کنیم:

  • محتوای ضعیف یا بدون اطلاعات کافی؛ بعضی از شرکت ها تلاش می کنند تا از روش های ساده برای تولید محتوا استفاده کنند و محتوای ضعیفی را در وبسایت خودشان قرار میدهند. اما، محتوایی که اطلاعات کمی داشته باشد معمولا تاثیر منفی بر روی سئو شما ایجاد می کند. این محتوا برای بازدید کنندگان وبسایت شما مفید نیست در نتیجه گوگل و دیگر موتورهای جستجو سایت شما را به خاطر محتوای ضعیف جریمه می کنند.
  • محتوایی که بیش از حد کلمه کلیدی در آن نوشته شده باشد؛ یکی دیگر از موضوعاتی که میتواند به صورت منفی بر روی رتبه بندی موتور جستجو تاثیر داشته باشد استفاده زیاد از کلمات کلیدی است. این موضوع زمانی رخ میدهد که شما مقدار زیادی از کلمات کلیدی را بدون دلیل در محتوای خودتان استفاده کنید. مثلا، ممکن است در یک پست وبلاگ بیست مرتبه از کلمه کلیدی استفاده کنید اما پست شما ارزش یا مفهومی نداشته باشد. این متن فقط پر شده از کلمات کلیدی. موتور های جستجو، این رفتار را جریمه می کنند زیرا واقعا ارزشی برای بازدید کنندگان ندارد.
  • لینک به محتوای اسپم؛ در بخش قبلی، ما در رابطه با بک لینک از منابع با کیفیت و تاثیر مثبت آن بر روی اعتبار وبسایت شما صحبت کردیم که باعث می شود رتبه بندی شما در موتور جستجو بهبود پیدا کند. اما در صورتی که شما از وبلاگ های اسپم، تالارهای گفتمان و یا منابع کم اعتبار دیگری لینک داشته باشید، ممکن است این موارد بر روی رتبه بندی SERP شما تاثیر منفی داشته باشد.

این ها تنها چند مورد محدود هستند که بر روی سئو شما تاثیر منفی دارد. بهترین روش برای اجتناب از جریمه شدن به خاطر این حالت از رفتار، استفاده از بهترین روش های سئو و تمرکز بر روی تولید محتوای با کیفیت می باشد. بهینه سازی موتور جستجو نیاز به زمان دارد تا بتواند باعث تولید ترافیک ارگانیک در سایت شما شود. حال شاید بگویید که این پروسه زمان بر است و در نهایت سودرسانی سئو چیست؟

درست است که سئو سایت یک پروسه زمان بر است؛ اما، استفاده از بهترین روش ها و تلاش برای ایجاد کردن محتوای با کیفیت و مفید، قطعا در انتها سود زیادی را برای شما ایجاد می کند. به این صورت که وقتی یک سایت، رنک یک در نتایج جستجو را بعد از مدت زمان زیادی به دست می آورد، به همین راحتی ها شاهد افت رنک نخواهد بود و اگر به درستی از تکنیک های سئو استفاده کند، ممکن است برای سال  

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو چیست؟

یکی از سوالات رایج دیگر که می شنویم این است: آیا رسانه های اجتماعی بر روی سئو تاثیر دارند؟ این سوال، خیلی مهم است.

چند روش وجود دارد که فعالیت در رسانه های اجتماعی بر اساس آن ها می توانند بر روی سئو و رتبه بندی شما در SERP ها تاثیر داشته باشند. به صورت کلی، محتوای رسانه های اجتماعی شما باعث می شود که ترافیک بیشتری به وبسایت شما جذب شود. با اشتراک گذاری لینک ها به صورت منظم در وبسایت و ارائه لینک محتوای خودتان در رسانه های اجتماعی مانند فیسبوک و لینکدین، باعث می شود که مشتریان احتمالی بیشتری را به سایت خودتان جذب کنید و محتوای خودتان را به افراد بیشتری ارائه کنید.

پروفایل های شرکت شما در رسانه های اجتماعی نیز می توانند در موتورهای جستجو رتبه بندی شود. مثلا همین الان نام شرکت خودتان را در گوگل جستجو کنید. آیا پروفایل رسانه های اجتماعی شما هم نمایش داده می شود؟ شرکت هایی که در رسانه های اجتماعی هم فعالیت دارند، معمولا از فیسبوک، توییتر، لینکدین و پروفایل های دیگر استفاده می کنند تا این پروفایل ها همراه با وبسایت شرکت در نتایج جستجو نمایش داده شود. بهترین روش برای رتبه بندی پروفایل های رسانه های اجتماعی، فعالیت و مشارکت فعال با مخاطبین و دنبال کنندگان در رسانه های مختلف می باشد. البته هنوز ابتدای کار هستید؛ اما اگر بدانید که کارکرد ابزارهای سئو چیست، متوجه خواهید شد که بسیاری از این ابزارهای تحلیل سئو سایت، پروفایل های شبکه های اجتماعی را هم به شما نشان می دهند. این یعنی شبکه های اجتماعی از طرق مختلف می توانند به رتبه بندی شما در نتایج جستجوی گوگل کمک کنند.

گاهی اوقات اعتبار اجتماعی شما هم بر روی رتبه بندی SERP ها تاثیر دارد. این یعنی موتورهای جستجو تعداد دنبال کنندگان و میزان مشارکت آن ها نسبت به پروفایل های رسانه های اجتماعی شما را برای رتبه بندی در نظر می گیرند. سپس آن ها از این اطلاعات استفاده می کنند تا رتبه بندی برند شما را در نتایج جستجو، مشخص کنند.

سئو سایت,سئو سایت چیست,کار سئو چیست

چرا سئو برای کسب و کار من مهم است؟

حالا که میدانید سئو چیست و اندکی در رابطه با نحوه کارکرد آن آگاهی دارید، ممکن است با خودتان بگویید که سئو چرا باید برای من مهم باشد؟

مهم نیست که شما در چه زمینه ای فعالیت می کنید یا کسب و کار شما چقدر بزرگ یا کوچک است، اما مشتریان هر روزه به دنبال برند های آنلاین مانند برند شما هستند. یکی از بهترین روش ها برای رسیدن به این مشتریان احتمالی، استفاده از موتورهای جستجو می باشد.

این طور در نظر بگیرید: وقتی می خواهید در رابطه با یک محصول یا یک سرویس اطلاعات به دست بیاورید کجا را جستجو می کنید؟

اینترنت!

به همین دلیل مشتریان شما هم برای یافتن پاسخ سوالات و یا تحقیق در رابطه با محصولات یا سرویس های مختلف از اینترنت و موتورهای جستجو استفاده می کنند. برای بیشتر مشتریان، سفر خریدار با جستجو در موتور هایی مانند گوگل شروع می شود. آن ها به دنبال عبارات یا کلمات کلیدی مطابق با نیازها و یا چالش های خودشان می گردند و سپس به وبسایتی می روند که می تواند راهکار خوبی را به آن ها ارائه کند. در صورتی که آن ها اول با کسب و کار شما رو به رو شوند، ممکن است صدها هزار دلار به درآمد شما اضافه شود.

با بهبود سئو، شما میتوانید رتبه بندی خودتان در صفحه نتایج موتور جستجو را بهبود بخشید. این موضوع باعث بهبود قابلیت رویت شما، افزایش احتمال جذب مشتریان و بهبود رتبه بندی شما می شود. با استفاده از محتوای با کیفیت که بر روی کلمات و عبارات کلیدی مربوطه تمرکز دارد، میتوانید در زمان نیاز مشتریان به آن ها کمک کرده و پاسخ سوالات و راهکار مشکلات آن ها را ارائه کنید.

بهینه سازی موتور جستجو برای  کسب و کارهای کوچکی که میخواهند در بازار آنلاین رقابت کنند اهمیت بسیار زیادی دارد. بیشتر کسب و کارهای کوچک بودجه های بازاریابی دیجیتال کمی دارند. اگر چه ممکن است نتوانند با شرکت های بزرگ در زمینه تبلیغات رقابت کنند، اما باز هم سئو می تواند تاثیر خوبی بر روی کار آن ها داشته باشد. هر  شرکت، فارغ از اندازه اش می تواند بهینه سازی موتور جستجو را تقویت کرده و رتبه بندی خودش را در SERP ها افزایش دهد.

فراتر از موتورهای جستجو بیاندیشید

یکی از مهم ترین موضوعاتی که باید در رابطه با وبسایت شرکت خودتان در نظر داشته باشید، این است که دیدگاه شما باید فراتر از موتورهای جستجو باشد. به بیان دیگر، شما باید به فکر کاربران انسانی باشید که به وبسایت شما می آیند و از محتوای شما استفاده می کنند. البته ممکن است در نگاه اول این موضوع کمی عجیب  باشد، اما این نگرش یکی از بهتری روش ها برای بهبود سئو و رتبه بندی در موتور جستجو می باشد.

مثلا شما میتوانید محتوایی را بنویسید که به صورت عالی برای موتور جستجو بهینه سازی شده است، اما در صورتی که این محتوا برای انسان ها بی معنی باشد، در این صورت هیچ فایده ای نصیب کسب و کار شما نمی شود. اصلا مهم نیست که چند مرتبه از یک کلمه کلیدی در پست یا صفحه خودتان استفاده می کنید، در صورتی که محتوا به بازدید کنندگان شما کمکی نکند، قطعا آن ها سایت شما را ترک کرده و دیگر به سایت شما باز نمی گردند.

شرکت شما در زمان طراحی وبسایت باید انسان ها را در نظر داشته باشد نه موتور جستجو. بازدید کنندگان باید بتوانند از دسکتاپ یا موبایل به راحتی از سایت شما استفاده کنند و در آن جابجا شوند. هر چه یافتن اطلاعات مورد نیاز کاربران سخت تر باشد، احتمال این که سایت شما را ترک کرده و به سراغ سایت دیگری بروند، بیشتر خواهد بود.

نگاهی دقیق تر به سئو (معرفی برخی از اصطلاحات)

خب امیدواریم تا اینجای کار به خوبی درک کرده باشید که سئو چیست چراکه در این بخش بدون داشتن درک درستی از بیس سئو، نمی توانید مفاهیم را درک کنید. همیشه سعی کنید در ابتدا پایه خوبی ایجاد کنید و بر روی آن، ساختار مدنظر خود را بسازید. یادتان هست در مدرسه، بیان می شد که فلانی پایه ریاضی اش ضعیف است؟ این مسئله در مورد سئو سایت نیز کاملا صدق می کند. پس اگر هنوز نمی دانید سئو چیست، برگردید و این مقاله را حتی برای چند مرتبه مطالعه کنید تا مشکلی در آینده برای شما به وجود نیاید؛ البته اگر می خواهید در زمینه بهینه سازی سایت فعالیت خود را شروع کنید!

در ابتدای کار موتور جستجوی گوگل، درک مفهوم سئو کمی سخت بود؛ اما وب سایت های برتری که در این زمینه فعالیت داشتند، عبارات و اصطلاحاتی را بیان کردند تا درک سئو برای همگان ملموس شود. یکی از کارهایی که این وب سایت، از جمله Moz، انجام دادند، این بود که فعالیت های مرتبط با سئو را به چندین بخش دسته بندی کردند. در ادامه این دسته بندی ها و نام گذاری ها را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید یکی از این عبارات بود. یادتان است که در بالاتر بیان کردیم که سئو یعنی هماهنگی سازی سایت خود با الگوریتم رتبه بندی گوگل؟ خب باید بگوییم که برخی فعالیت ها وجود دارند که خارج از این چارچوب بوده و می توانند رتبه وب سایت شما را افزایش دهند! در ادامه بیشتر در مورد این مسئله صحبت می کنیم و فعلا کاری با این نوع فعالیت ها نداریم. سئو کلاه سفید در واقع یعنی سئو خوب، سئو قانونی، سئو جوانمردانه یا هر اسمی که می خواهید بر روی آن بگذارید. تمامی فعالیت هایی که در قالب سئو کلاه سفید شناخته می شوند، مطابق با قوانین گوگل و الگوریتم آن هستند و هر وب سایتی که بهتر از سایت های دیگر، این تطابق را به گوگل بفهماند، می تواند در رتبه های برتر نتایج جستجوی گوگل، رتبه بندی شود.

سئو کلاه سیاه

دسته دیگری که برخی از فعالیت های سئو در آن قرار می گیرند، سئو کلاه سیاه می باشد. کلاه سیاه شامل روش ها و تکنیک هایی است که هدف از انجام تمامی آن ها، دور زدن خزنده موتور جستجوست.

اگر از قدیم الایام اهل جستجو کردن در فضای وب بوده باشید، حتما برایتان پیش آمده که عبارتی را جستجو کنید و وارد یکی از لینک های صفحه اصلی گوگل شوید؛ اما بعد از ورود، هیچ محتوا یا مطلب مرتبطی که شما را به آنچه می خواستید برساند، ندیده اید!

این مسئله یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه بود که طی آن کاربران مختلف برای عبارت کلیدی های متعدد وارد یک صفحه می شدند و آن صفحه رنک و ورودی کلی وب سایت را به شدت افزایش می داد.

اما امروزه دیگر چنین اقداماتی از سوی وبمسترها امکان پذیر نیست.

چراکه گوگل بروز رسانی های زیادی در الگوریتم رتبه بندی خود ایجاد کرده است تا از بروز و به ثمر رسیدن تکنیک های کلاه سیاه، جلوگیری کند. ولی هنوز هم روش هایی وجود دارد که برخی از وبمسترها از آن ها استفاده می کنند تا الگوریتم گوگل را دور زده و در بین رتبه های برتر قرار بگیرند.

اما دقت داشته باشید که اگر سایتی از این اصول استفاده کند و گوگل متوجه این قضیه بشود، به طور کلی سایت را از میان نتایج جستجوی خود حذف خواهد کرد!

سئو کلاه سیاه دقیقا برخلاف کلاه سفید، در تلاش است تا فعالیت هایش بر اساس قوانین گوگل نباشد.

سئو داخلی یا همان On-page SEO

احتمالا نام این نوع از بهینه سازی سایت را زیاد شنیده اید و تا حدودی با آن آشنایی دارید. سئو داخلی شامل تمام چیزهایی می شود که کاربران شما آن ها را در سایت مشاهده می کنند. بخش عمده آن را محتوای سایت تشکیل می دهد. یعنی شما تمامی فاکتورهای داخلی سایت خود را برای موتور جستجو و کاربران بهینه سازی کنید.

سئو داخلی در صورتی در بهبود رتبه بندی سایت شما تاثیرگذار است که محتوای ساختاریافته، یونیک، باکیفیت و خاص را به مخاطبین ارائه کند.

محتوایی می تواند رتبه خوبی در نتایج جستجو بگیرد که بهترین پاسخ را برای مشکل کاربران ارائه کرده باشد.

بنابراین فهمیدیم که مهم ترین بخش در سئو داخلی این است که اطمینان حاصل کنید که محتوای شما باکیفیت و فوق العاده است. اما این به تنهایی کافی نیست و یکسری فاکتور مهم دیگر وجود دارند که باید رعایت شوند. اگر علاقه مند هستید بیشتر در این زمینه اطلاعات به دست بیاورید، مقاله سئو داخلی ما می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

سئو خارجی یا همان Off-page SEO

ارائه یک تعریف دقیق برای سئو خارجی شاید کمی دشوارتر از سئو داخلی باشد. اما به طور خلاصه و جامع، سئو خارجی را می توان به صورت زیر تعریف نمود:

سئو خارجی سایت شامل تمامی فعالیت هایی است که در محیط داخلی سایت انجام نشده و در ارتباط با سایت های دیگر است و هدف از آن ها ارتقا رتبه و اعتبار وب سایت مدنظر می باشد.

اولین و مهم ترین بخش از سئو خارجی وب سایت، لینک سازی است. همیشه به خاطر داشته باشید که لینک سازی یکی از بزرگترین بخش های سئو سایت به شمار می رود و همواره به آن نیاز خواهید داشت. برخی از کارشناسان سئو سایت، لینک سازی را سخت ترین کاری که در زمینه بهینه سازی سایت وجود دارند، می دانند.

این مسئله خیلی مهمی است…

لینک گرفتن از وب سایت هایی که اعتبار خوبی نزد گوگل دارند، می توانند در رتبه بندی صفحات سایت شما تاثیر بسزایی بذارد. دقت داشته باشید که هیچ زمان نمی توان تاثیری که یک لینک بر روی وب سایت می گذارد را اندازه گیری کرد. طبیعی است که کسب لینک از وب سایت های معتبر، کار آسانی نیست.

شبکه های اجتماعی یکی دیگر از سیگنال های تاثیرگذار خارجی هستند که رتبه سایت شما را بهبود خواهند داد. اگر کاربران در شبکه های اجتماعی مختلف مثل فیسبوک، توییتر و … در مورد وب سایت شما صحبت کنند و شما در آنجا نیز به عنوان یک برند شناخته شده حضور داشته باشید، این مسئله به طور غیرمستقیم می تواند به افزایش اعتبار شما در گوگل کمک کند. علاوه بر این ها، شما می توانید طرفداران خود در شبکه های اجتماعی را به وب سایت خود دعوت کرده و از این طریق ورودی خوبی به دست بیاورید.

تا اینجای کار فهمدید که سئو چیست و زیرشاخه های کلاه سفید، کلاه سیاه، داخلی و خارجی آن چه تعاریفی دارند. دو بخش مهم دیگر می ماند به نام های سئو فنی و سئو محلی که هر سئوکاری باید آن ها را به خوبی بشناسد.



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 13:30

چهار شنبه 3 مهر 1398

بررسی سئو سایت فیلیمو

تحلیل سئو سایت فیلیمو را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. سایت فیلیمو از سال 2015 فعالیت خود را با شعار “هر لحظه و هر کجا فیلم ببین” به صورت جدی آغاز کرده است. تمرکز سایت فیلیمو تماشای آنلاین فیلم است که مخاطبان و کاربران را به سایت خود از طریق موتورهای جستجو هدایت کنند. روش کسب درآمد این نوع سایت از فروش اشتراک برای تماشای فیلم است.

 

اطلاعات آماری

رتبه کنونی سایت در الکسا (جهان)708
رتبه کنونی سایت در الکسا (ایران)14
امتیاز سئو جهانی78%
تعداد بک لینک645,866
محل سرورایران
رتبه محتوای بی ارزش25.1%
میزان بازدید متوسط از صفحات سایت به ازای هر نفر در روز7.83
میزان متوسط حضور هر نفر در سایت در طول روز6:40

تاریخ تحلیل : 30 شهریور 1398

اطلاعات تحلیلی
بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • تگ عنوان در صفحه اصلی سایت فیلیمو دارای 26 کاراکتر می باشد که نسبتا تعداد کمی به شما می رود. حداکثر تعداد کاراکتر های تگ عنوان 60 کاراکتر است که می توان در کنار برند سایت از عبارات کلیدی مهم برای بهینه سازی این تگ استفاده کرد که از نام برند در عنوان صفحه اصلی استفاده نشده است.
  • سایت آرشیو فیلم فیلیمو در صفحه اصلی خود، از متاتگ های Description و Keywords به صورت بهینه استفاده نکرده است. متا تگ توضیحات دارای 88 کاراکتر می باشد که با عبارات کلیدی مهم و کاربردی پر نشده است و طول آن بسیار کوتاه است. اما در قسمت متا keywords با عبارات مهم پرشده است که برای گوگل اهمیتی ندارد.
  • در بررسی سورس سایت فیلیمو متوجه شدیم که از تگ تاثیرگذار h1 در صفحه اصلی استفاده نشده است. نکته مهمی که در زمان تحلیل توجهمان را جلب کرد این است که از تگ h2، برای عناوین مهم فیلم های سایت استفاده شده است و این مسئله برای سئو بسیار مناسب است. همانطور که می دانید تگ های Heading اهمیت مطالب را برای موتورهای جستجو مشخص می کنند.

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • یکی از مواردی بسیاری از طراحان سایت به آن توجه نمی کنند استفاده از میکروفرمت های schema می باشد. رعایت این مسئله باعث نمایش بهتر سایت در نتایج جستجو می شود. همچنین این قابلیت کمک می کند نتایجی که مرتبط با سوال کاربر می باشد از طریق موتورهای جستجوگر گوگل و بینگ در اختیار وی قرار گیرد. متاسفانه در تحلیل سئو سایت فیلیمو متوجه شدیم که از این قابلیت مهم در صفحه اصلی استفاده نشده است.
  • طراحی سایت فیلیمو به دلیل ریسپانسیو بودن، از تمامی دستگاه های هوشمند با سایزهای متفاوت پشتیبانی می کند و تجربه کاربری خوبی را نیز در اختیار مخاطبین قرار می دهد. اما مسئله بسیار مهم وجود اپلیکیشن برای گوشی های همراه است که فیلیمو دارای نرم افزار اندروید و IOS و حتی تلویزیون های هوشمند نیز است.

سئو سایت فیلیمو,سئو فیلیمو

  • انتخاب رنگ سایت یکی از مسائل مهم برندینگ است در سایت تماشای آنلاین فیلیمو با انتخاب رنگ زرد نارنجی سایت مردم را به خرید و مشارکت سوق می دهد.
  • یکی از پارامتر های کلیدی در قسمت بررسی لینک های سایت چگالی دامنه (Domain Authority) است. براساس تحلیل سئو فیلیمو توسط ابزار قدرتمند MOZ، چگالی دامنه سایت فیلیمو، 30 می باشد که با توجه به عمر دامنه، عدد مناسبی است.
  • نقشه سایت یا sitemap در آدرس www.filimo.com/sitemap.xml در دسترس است و در فایل robots.txt نیز سایت مپ به صورت صحیح اشاره شده است.
  • سایت فیلیمو دارای صفحه ریدایرکت 404 اختصاصی نمی باشد. صفحه ارور 404 را بسیاری از سایت ها به صورت فنی در سایت خود دارند اما اغلب آنان به صورت مناسب سفارشی نشده اند. در هر مرورگری برای آدرس هایی که وجود ندارند یک صفحه اختصاص داده شده است به طور مثال اگر کاربر آدرس یک سایت که اصلاً وجود ندارد را در آدرس بار وارد کند، پیامی از طرف مرورگر نمایش داده خواهد شد که چنین آدرسی در سایت مذکور یافت نشد و کاربر با پیام 404 مرورگر مواجه خواهد شد چرا که آدرس مورد نظر وجود خارجی ندارد. وقتی وارد صفحه 404 می شوید اصلا متوجه اشتباه بودن آدرس نمی شوید و این برای کاربر . گوگل اصلا مطلوب نیست!

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • URL یا آدرس دهی صفحات به صورت صحیح انجام نشده است. از کاراکتر بی معنی و اعداد استفاده شده است و آدرس صفحات داخلی و دسته بندی ها به صورت کاملا منطقی و تمیز نمی باشد. دلیل اصلی منطقی بودن و انگلیسی بودن آدرس دهی صفحات افزایش سرعت ایندکس و جلوگیری ایجاد بک لینک های شکسته است.

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

 

  • الگوریتم جدید گوگل در مورد mobile frist می باشد و این الگوریتم مبحث mobile friendly می باشد. وب سایت فیلیمو به این الگوریتم توجه کرده و کاربران موبایل را نیز به صورت جداگانه دیده و طراحی سایت به صورت کاملا مطلوب برای موبایل انجام شده است اما از سیستم جدید AMP در این سایت استفاده نشده است.

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • از پارامترهای مهمی که گوگل در آپدیت های جدید خود به آن اهمیت فراوانی داده است، مبحث موبایل پسند بودن (mobile-Friendly) می باشد. وب سایت تماشای فیلم آنلاین فیلیمو این آیتم مهم که در امتیاز دهی گوگل تاثیر به سزایی دارد را مد نظر قرار داده و در کدنویسی قالب سایت اعمال کرده است.

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • از تگ های تاثیرگذار Structured Data که یکی از آیتم های موردنظر گوگل در مبحث امتیازدهی به سایت می باشد استفاده نشده است. این تگ ها به موتور جستجو کمک می کنند تا تمامی داده های موجود در صفحه را شناسایی کنند و همچنین از rich snippet ها یکی از آنها امتیاز دهی یا ستاره ها می باشد استفاده نکرده است.
  • در صفحه اصلی سایت از 181 تصویر استفاده شده است که 21 عدد از تصاویر تگ alt ندارند. هیچکدام از تصاویر title ندارد و می توان بهینه سازی تصاویر را با نوشتن title کامل کرد.
  • سرعت لود صفحات در این سایت، طبق تست صورت گرفته 9.2 ثانیه است که زمان مناسبی به شمار نمی رود. اما تعداد درخواست هایی که به سرور ارسال می شود بالا می باشد و همین مسئله برای سئو سایت نامناسب است.

بررسی سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو سایت فیلیمو,تحلیل سئو فیلیمو

  • وب سایت فیلیمو از پروتکل امنیتی https استفاده می کند و باعث برقراری ارتباط امن بین کاربر و سرور می شود. استفاده از این فاکتور مهم امنیتی باعث اعتماد کاربران در استفاده از سایت و در نتیجه بهبود رنک گوگل خواهد شد.


:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 13:53

چهار شنبه 3 مهر 1398

سئو سایت چیست و چگونه انجام می شود

سئو سایت در واقع عملی است که بر اثر آن یک موتور جستجو در نتایج خود محتوای بهینه سازی شده شما را نمایش می دهد. مشخصا رایگان بودن، ترافیک به طور منظم جذب کردن . سئو عکس ها از ویژگی ها و مزایای اصلی آن می باشند. اما نکته مهم این است که چگونه محتوای سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید و یا اینکه فاکتورهای رتبه بندی گوگل یا یک موتور جستجوی دیگر چه اهمیتی داشته و به طور کلی اهمیت سئو سایت به چه صورت می باشد. برای پاسخ به این سوالات در ابتدا نیاز داریم که به خوبی بفهمیم که موتورهای جستجو چگونه عمل می کنند.

چگونگی عملکرد موتورهای جستجو

موتورهای جستجو در واقع کتابخانه هایی هستند که در عصر امروزی وجود دارند و به جای چاپ کردن تعداد زیادی صفحات کتاب، آن ها صفحات مختلف سایت ها را برای کاربران به نمایش در می آورند. وقتی شما پرسشی را در قسمت جستجوی گوگل وارد می کنید، تمامی صفحات ایندکس شده و مرتبط با آنچه شما می خواهید به نمایش در می آیند.

برای انجام این کار، موتورهای جستجو از یک الگوریتم استفاده می کنند. هیچ کسی دقیقا نمی داند که الگوریتم های موتورهای جستجو، از جمله گوگل، چگونه کار می کنند. اما نشانه هایی وجود دارد تا بفهمیم چگونه بر اساس آن ها عملکرد خود را بهبود ببخشیم. گوگل در مقاله ای اعلام کرده است که برای اینکه اطلاعات مفید برای کاربران خود ارائه کند، الگوریتم آن ها از فاکتورهای بسیار زیادی استفاده می کنند؛ از جمله، کلمات کلیدی که در متن جستجو وجود دارد، اعتبار صفحات سایت مورد نظر، تخصصی بودن محتوا سایت، موقعیت مکانی و بسیاری از موارد دیگر.

بر اساس آمارهای به دست آمده، گوگل معتبرترین و مطمئن ترین الگوریتم در بین موتور های جستجو را دارد؛ به همین علت است که بیشتر افراد از گوگل استفاده می کنند. به دنبال همین موضوع ما در ادامه این مقاله نکات مربوط به اهمیت سئو سایت در گوگل را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

چگونگی کارکرد سئو سایت

در ابتدا باید بدانید که سئو سایت چیست؛ سئو سایت در واقع تمام تلاش خود را می‌کند تا یک موتور جستجو را قانع کند که محتوای شما بهترین نوع خود، برای نشان داده شدن در رنک یک نتایج جستجو می باشد. سئو سایت برای تمامی موتورهای جستجو عمل می‌کند؛ چراکه هدف اصلی تمامی آن ها یکی است. اینکه بهترین، مرتبط ترین و با ارزش ترین نتیجه را به کاربرانشان نشان دهند.

حال چگونگی دقیق انجام بهینه سازی سایت باید بر اساس نوع موتور جستجویی که شما برای روند کاری خود استفاده می کنید، شکل بگیرد. اگر شما ترافیک طبیعی بیشتری برای صفحات وب سایت خود می خواهید، پس شما نیاز دارید تا به خوبی الگوریتم گوگل را درک کرده و با آن تطابق پیدا کنید. اما اگر محتوای شما به صورت ویدئویی است و از موتور جستجوهای دیگر مثل YouTube استفاده می کنید، طبیعتاً تطابق یافتن با الگوریتم های آن تفاوت هایی با گوگل دارد.

بنابراین از آنجایی که هر کدام از الگوریتم های موتورهای جستجو روند به خصوص خود را دارند، در این مقاله نکات مربوط به بزرگترین و معتبرترین آن ها که گوگل نام دارد را بررسی خواهیم کرد.

چگونگی بهینه سازی سایت برای گوگل

از مطالعات به دست آمده است که گوگل از ۲۰۰ فاکتور رتبه بندی استفاده می کند. حتی برخی از سئوکاران معتقد هستند که این موتور جستجو از بیش از ۱۰۰۰۰ فاکتور رتبه بندی در بعضی موارد استفاده می کند.

هیچ کس نمی تواند ادعا کند که تمامی این فاکتورها را می شناسد و بر آن ها مسلط است. اما می توان ادعا کرد که برای شناخت برخی از آن ها راه هایی وجود دارد. به این صورت که برخی از آن ها را خود گوگل به کاربران ارائه می کند و بسیاری از افراد در این زمینه مطالعات بسیار زیادی را انجام می دهند. ما در این مقاله به بررسی بهترین و مهمترین آن ها می پردازیم.

نکته ای که قبل از شروع بحث اصلی باید به آن به دقت داشته باشید این است که گوگل صفحات سایت ها را رتبه بندی می کند نه خود سایت ها را.

قابلیت کراول شدن

قبل از این که گوگل حتی بتواند تصمیم بگیرد که محتوای سایت شما ارزش رتبه بندی در نتایج برتر را دارد یا نه، گوگل باید بفهمد که آیا اصلاً این صفحه سایت شما وجود دارد یا خیر. به همین منظور گوگل از راه‌ های بسیار مختلفی برای پیدا کردن محتواهای جدید که در سایت ها وجود دارند، استفاده می کند. آنچه که همه ما می دانیم این است که گوگل صفحات وب سایت های مختلف را کراول می کند تا بتواند آن ها را ایندکس کند.

آموزش سئو,آموزش سئو سایت,اهمیت سئو سایت

برای انجام این کار گوگل از خزنده های خود استفاده می کند. به این صورت که خزنده های گوگل در سایت های جستجو می کنند تا لینک های جدیدی برای کراول کردن پیدا کنند. نکاتی وجود دارد که باید آن ها را رعایت کنید تا از بلاک شدن خزنده های گوگل جلوگیری شود:

لینک های داخلی ضعیف

لینک های داخلی nofollow

صفحات noindex

بلاک شدن در فایل های robot.txt

موبایل فرندلی بودن

بر اساس آمارهای به دست آمده، ۶۳ درصد از جستجوهایی که در گوگل انجام می شود، در تلفن های همراه صورت می گیرد و این عدد هر ساله در حال افزایش است. بنابراین تعجبی ندارد که در سال ۲۰۱۶ گوگل موبایل فرندلی بودن را یکی از فاکتورهای اصلی خود برای تقویت نتایج جستجو قرار داد. به عبارتی دیگر هنگامی که کاربران تلفن همراه وارد سایت می شوند و متوجه می‌ شوند که نسخه دسکتاپ برای آن ها در حال بارگذاری است، از سایت مورد نظر خارج می‌شوند.

هدف اصلی گوگل راضی کردن کاربرانش است. در نتیجه صفحات سایت هایی که برای تلفن های همراه بهینه سازی نشده باشند، به عنوان یک عامل ضد رضایت کاربران شناخته شده و رنک پایینی از گوگل دریافت می کنند. حتی اگر در برخی موارد بتوانید بدون موبایل فرندلی بودن رنک مناسبی دریافت کنید، با این حال کاربران اهمیتی به محتوای سایت شما نخواهند داد. این موضوع را می توانید با استفاده از ابزارهای موجود مورد بررسی قرار دهید.

سرعت صفحه سایت

هنگامی که کاربر وارد سایت شما می شود چقدر زمان طول می کشد تا این صفحه برای او بارگذاری شود؟ این یک فاکتور رتبه بندی در دسکتاپ و تلفن همراه می باشد. علت اینکه سرعت صفحه سایت نیز یکی از اصلی ترین فاکتورهای رتبه بندی است، مثل موارد بالا، جلب رضایت کاربران است. اگر یک کاربر برای دسترسی به محتوای یک سایت زمان زیادی را صرف کند، این مورد می تواند رتبه سایت را شدیداً کاهش دهد. برای بررسی سرعت سایت می توانید از ابزارهای موجود گوگل استفاده کنید؛ مثل Google PageSpeed Tool.

هدف جستجو

پیدا کردن کلمات کلیدی که بتوانید برای آن ها رنک مناسبی دریافت کنید، کار آسانی است. کافیست تنها عنوان خود را در Keyword Tool Planner وارد کرده و عبارات کلیدی مختلف با ارزش‌ های متفاوت را مشاهده کنید. به این صورت می توانید به راحتی متوجه شوید که مردم در موتورهای جستجو به دنبال چه چیزهایی هستند و از چه کلماتی کلیدی برای رسیدن به محتوای مورد نظر خود استفاده می کنند.

در واقع گوگل به دنبال تفسیر انگیزه و هدف جستجوهایی است که انجام می‌ شود و می‌خواهد هرچه بهتر نتایجی را نشان دهد که کاربران آن ها را بیشتر از همه می خواهند. این موضوع چگونگی انجام بهینه سازی سایت ابتدا باید برای صفحاتی که در رنک های بالا نتایج جستجو حضور دارند، به کار گرفته شود.

نوع محتوا، چگونگی نوشته شدن آن و زاویه دید آن محتوا از اصلی ترین مواردی هستند که باید به آن ها توجه کنید و آن ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. علاوه بر آن می توانید از featured snippet هایی که در نتایج جستجو هستند نیز استفاده کنید تا متوجه شوید که این جستجوگر دقیقا به دنبال چه اطلاعاتی است.

بک لینک ها

الگوریتم رتبه بندی گوگل بر پایه چیزی به اسم PageRank شکل گرفته است. بر اساس این موضوع متوجه می‌ شویم که بک لینک ها برای رتبه بندی به عنوان رای محسوب می‌شوند. هر چه یک صفحه سایت رای بیشتری داشته باشد رنک بالاتری نیز خواهد گرفت. بر اساس تحقیقی که در مورد بک لینک ها انجام شده است، متوجه می شویم که سایت هایی که بک لینک های بیشتر و با کیفیت تری کسب می کنند، رتبه و بازدید فوق العاده ای دارند.

به زبانی دیگر برای رتبه گرفتن برای یک موضوعی که ارزش زیادی دارد در کلیه کسب و کارها اهمیت دارد. مسئله ای که وجود دارد این است که چگونه لینک های دریافت کنید که ارزش بالایی داشته تا بتوانند تعداد بازدید محتوای سایت شما را افزایش دهند. تعداد بسیار زیادی استراتژی لینک سازی در دوره های آموزش سئو وجود دارد اما نکته بسیار مهمی که باید به آن دقت داشته باشید این است که اگر شما تازه وارد مبحث سئو سایت و اینکه سئو سایت چیست شده اید، بهتر است لینک هایی که دریافت می کنید را به بهترین محتوای خود ارتباط دهید.

اعتبار صفحه سایت

لینک هایی که از سایت های مختلف دریافت می کنید طبیعتا ارزش یکسانی ندارند و هر کدام از آن ها با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. یک لینک ممکن است اعتبار بالایی داشته و تاثیر بیشتری در افزایش رنک شما بگذارد و یا ممکن است آسیب شدیدی به کسب و کار شما وارد کند.

متاسفانه گوگل از سال ۲۰۱۶ تصمیم گرفت دیگر PageRank را به صورت عمومی ارائه نکند. به دنبال همین موضوع امروزه به طور مستقیم نمی توانیم بفهمیم که اعتبار یک صفحه سایت چقدر است اما خوشبختانه ابزارهای بسیار زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آن ها متوجه شوید که یک URL چه میزان اعتبار دارد.

این ابزارها معمولاً بین صفر تا صد، رتبه ای برای صفحه سایت مورد نظر در نظر می‌ گیرند. نکته ای که در استراتژی لینک سازی خود باید حتماً رعایت کنید، این است که تمام تلاش خود را بکنید تا از صفحات معتبر وب سایت خود به صفحات کم ارزش لینک بدهید تا آن ها بتوانند با استفاده از این موضوع، رتبه خود در نتایج جستجو گوگل را افزایش دهند.

در نتیجه متوجه می شویم که اگر لینک سازی صفحات سایت خود را به بهترین و اصولی ترین شکل ممکن انجام دهید، به راحتی می توانید اعتبار و رنک صفحات سایتتان را نیز بهبود بخشید و به دنبال همین موضوع کسب و کار خود به گسترش دهید.

بالا بردن سئو سایت,بررسی سئو سایت,سئو در سایت چیست

کیفیت محتوای سایت

هدف اصلی همه ما باید این باشد که بهترین محتوای ممکن را در سایت خود ارائه کنیم تا کاربران به صورت کاربردی از آن ها استفاده کنند. گوگل برای سنجش کیفیت محتوای سایت فاکتورهایی مثل تخصصی بودن،اعتبار و قابل اعتماد بودن محتوا را مورد بررسی قرار می‌دهد. بنابراین برای افزایش کیفیت محتوای سایت خود باید از منابع معتبر استفاده کرده و نکات مهم آموزش تولید محتوا را در روند کار خود پیاده سازی کنید. تقسیم بندی محتوا به چندین مرحله، استفاده از پاراگراف ها و جملات کوتاه، پرهیز از محتواهای بسیار طولانی و غیره از جمله نکاتی هستند که باید رعایت کنید.

حالا وقتشه!   اینو بخون: بروزرسانی محتوا و اهمیت آن در سئو سایتپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

جدید بودن محتوا یکی دیگر فاکتورهایی است که گوگل برای آن اهمیت بسیار زیادی قائل است. شما باید به طور منظم محتوای سایت خود را بروز رسانی کرده و مطالب جدید و مفید را به آن اضافه کنید تا همیشه بتوانید در رنک های بالای SERP ها نمایش داده شوید. به این دلیل که تکنولوژی، امروزه به شدت در حال پیشرفت است و کاربران به هیچ وجه دوست ندارند که محتوایی را مطالعه کنند که چندین سال از زمان انتشار آن می گذرد.

سخن پایانی

دانستن اینکه موتورهای جستجو چگونه کار می کنند و به چه صورت صفحات سایت های مختلف و محتوای آن ها را رتبه بندی می‌کنند، زمانی برای شما مفید است که شخصا شروع به سئو سایت و تولید محتوا بر اساس نکات مهم آموزش سئو بکنید. با توجه به نکاتی که در بالا مطالعه کردید، طبیعتا متوجه شده اید که همیشه الگوریتم موتورهای جستجو در حال به روز رسانی است بنابر این استراتژی های بهینه سازی سایت شما نیز باید مرتباً تغییر کند و بروز شود.

امیدواریم با استفاده از نکات گفته شده در مورد اهمیت سئو سایت و پیاده سازی آن ها در روند فعالیت های خود، بتوانید رتبه مناسبی در نتایج جستجو به دست بیاورید و قدم بزرگی در موفقیت کسب و کارتان بردارید.



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 13:45

سه شنبه 2 مهر 1398

همه چیز درباره تگ عنوان و تاثیر آن در سئو سایت

برچسب عنوان,تعداد کاراکترهای تگ title حداکثر چقدر باید باشد,تگ title در وردپرس

تگ عنوان یا title tag یکی از اصلی ترین مواردی که باید در زمینه سئو سایت به خوبی رعایت شود. بر اساس مصاحبه ای که با جان مولر انجام شده است، این نکته به دست می آید که تگ عنوان یک عامل رتبه بندی به شدت تاثیر گذار می باشد. البته دقت داشته باشید که مولر در مصاحبه خود بیان کرد که در برخی از موارد می شود که یک صفحه سایت رنک مناسبی از گوگل دریافت کند در حالی که از تگ های عنوان به خوبی استفاده نکرده است.

باید بگوییم که این مورد برای آن دسته از وب سایت هایی است که برندی کاملا شناخته شده و محتوایی بسیار ارزشمند داشته باشند. در غیر این صورت اگر صاحب وب سایتی از برچسب عنوان به خوبی استفاده نکند، به هیچ وجه نمی تواند رتبه مناسبی در نتایج جستجو گوگل دریافت کند.

در نهایت باید بگوییم که مطمئن باشید که تگ های سئو شده عنوان نقش موثری در بهینه سازی صفحات سایت دارند و در نتیجه شما به هیچ وجه نباید از استفاده از آن ها غافل شوید. اگر می خواهید که به یک متخصص سئو تبدیل شوید باید عملکرد بسیار فوق العاده ای در این زمینه از خود نشان دهید. داشتن تگ تایتل به شما می کند تا ترافیک بسیار با ارزش و زیادی را به صفحات سایت خود وارد کنید. در این مقاله ما 4 قانون کلی و 5 مرحله بسیار ساده برای استفاده و بهینه سازی تگ های عنوان برای شما ارائه کرده ایم.

در زمان های قدیم، گوگل عنوان های طولانی و ناخوشایند را کوتاه می کرد و عملی بر روی رتبه سایت مورد نظرش انجام نمی داد. اما اکنون اگر کارکرد ضعیفی در این زمینه داشته باشید، گوگل صفحه وب سایت مورد نظر را یا در نتایج جستجو خود به طور کلی نشان نمی دهد و یا اینکه رتبه بسیار پایینی برای آن در نظر می گیرد.

Title tag یا تگ عنوان چیست؟

برچسب عنوان همانطوری که می دانید در قسمت header کد منبع صفحه نمایش داده می شود و با تگ های HTML تنظیم می شود. در حالی که این تگ در صفحه HTML شما نشان داده نمی شود، در صفحات نتایج جستجو گوگل، اولین متنی است که برای صفحه سایت شما نشان داده می شود.

4 قانون ساده برای ایجاد تگ عنوان

به طور کلی موتورهای جستجو برای درک بهتر مطالب یک صفحه از تگ های HTML استفاده می کنند. البته دقت داشته باشید که این موضوع برای انسان ها نیز اهمیت زیادی دارد. در نتیجه این قضیه باعث می شود تا ما برای ایجاد تگ عنوان، از 4 قانون ساده و بسیار کاربردی استفاده کنیم.

حالا وقتشه!   اینو بخون: 5 استراتژی اشتباه تولید محتوا که نباید انجام دادپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

  1. سئو تگ عنوان

 برچسب عنوان شما باید شامل کلمات کلیدی باشد که در محتوای سایتتان مورد استفاده قرار گرفته است. البته دقت داشته باشید که باید کلمه کلیدی اصلی محتوایتان را در عنوان استفاده کنید. به عنوان مثال در عنوان این مقاله از کلمات کلیدی سئو سایت و تگ عنوان استفاده شده است که اصلی ترین عبارات این مقاله را تشکیل می دهند. اگر نمی دانید که از چه عبارت کلیدی برای عنوان صفحه خود استفاده کنید، می توانید از ابزارهای موجود در گوگل استفاده کنید و تعداد بسیار زیادی کلمه کلیدی درباره یک موضوع مشخص به دست بیاورید. شما می توانید میزان جستجو شدن برای هر کلمه کلیدی را مورد بررسی قرار داده و تصمیم نهایی خود را در این مورد بگیرید.

  1. متن عنوان صفحه بهتر است که بیشتر از 55 کاراکتر نباشد

تعداد کاراکتر عنوان سایت تاثیر بسیار زیادی در بهینه بودن صفحات شما می گذارد. همانطوری که می دانید میزان محدودی فضا برای نشان دادن عنوان های صفحات سایت های مختلف در نتایج جستجو گوگل وجود دارد که شما نمی توانید عنوانی انتخاب کنید که بیشتر از 55 کاراکتر داشته باشد. البته از این موضوع هم یادتان نرود که اگر تگ تایتل کوتاهی داشته باشید که به خوبی چگونگی محتوای سایت را نشان نمی دهد، ممکن است این موضوع باعث افت رنک بشود. البته این موضوع بستگی به نوع محتوای شما نیز دارد و در برخی از موارد دیده شده است که عنوان هایی که کمتر از 30 کاراکتر داشته اند، نتیجه و عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان داده اند.

  1. کاربرد تگ تایتل هایی که دارای فاکتورهای تبلیغاتی هستند

به یا داشته باشید که شما تگ های عنوان خود را فقط نباید برای موتورهای جستجو انجام دهید. بلکه این کاربران فضای مجازی هستند که اهمیت بیشتری دارند و شما باید در درجه اول هدفتان جلب رضایت آنان باشد. البته باید سعی خود را بکنید که تگ عنوان خود را برای هر دو طرف، به بهترین شکل بهینه کنید و تمامی نکات مهم تگ عنوان در سئو را برای عناوین خود پیاده سازی کنید.

  1. تولید عنوان های جدید و منحصر به فرد

بیشتر وقت ها، وب سایت ها تگ HTML مشابهی را برای چندین صفحه خود مورد استفاده قرار می دهند. گوگل این موضوع را به عنوان یک خطا در نظر می گیرد. به این علت که برچسب های عنوان تکراری از ایندکس شدن مطالب جدید وب سایت شما جلوگیری می کنند. شما باید کنترل اوضاع را در این زمینه به دست بگیرید و ترافیک دریافتی سایت خود را به سمت یک URL که عملکرد بهتری نسبت به بقیه صفحات دارد، منتقل کنید.

5 مرحله برای موفقیت سریع title tag

برچسب عنوان,تعداد کاراکترهای تگ title حداکثر چقدر باید باشد,تگ title در وردپرس

  1. قبل اینکه شروع به تولید محتوا برای صفحه سایت خود بکنید، بهتر است که برچسب عنوان و متا دیسکریپشن را کامل کنید. برای سئو سایت بسیار اهمیت دارد که کلمه کلیدی اصلی در عنوان و متا دیسکریپشن حضور داشته باشد. شما همچنین می توانید که بقیه عبارات کلیدی موجود در متن محتوای خود را در متا دیسکریپشن به کار ببرید.
  2. برای صفحات سایت خود محتوایی تولید کنید که ساختار فوق العاده و کیفیت بسیار بالایی داشته باشد. بهتر است که سعی خود را بکنید تا محتوای شما نسبت به دیگر سبک محتواهای موجود در اینترنت، کاملا متفاوت باشد. با ایجاد چنین محتوایی که از هر نظر منحصر به فرد می باشد، می توانید باعث افزایش ترافیک، افزایش رتبه و تقویت میزان کلیک های ورودی وب سایتتان شوید.
  3. بعد از اینکه نوشتن مقاله صفحه سایت خود را به اتمام رساندید، دوباره تگ های عنوان و متا دیسکریپشن را با توجه به نکات تگ عنوان در سئو مورد بررسی قرار دهید تا مطمئن شوید که ارتباط درستی بین متن محتوا و موارد گفته شده می باشد.
  4. پس از منتشر کردن مطلب خود، باید اطمینان حاصل کنید که صفحه مورد نظر شما در SERP ها نمایش داده می شود. جالب است که بیشتر ناشران مطالب سایت های مختلف، از انجام این مرحله غافل می مانند. در نتیحه اگر متوجه شدید که در لیست نتایج جستجو، نمایش داده نمی شوید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که تگ های خود را تغییر دهید.
  5. پس از گذشت چند هفته، با انجام تجزیه و تحلیل های لازم، اگر از عملکرد صفحه سایت مورد نظر خود راضی نبودید، بهتر است که هرچه سریعتر تغییرات لازم را بر روی برچسب ها و دیسکریپشن خود ایجاد کنید و دقت داشته باشید این تغییرات باید مطابق با آخرین استراتژی هایی باشد که در دوره های معتبر آموزش سئو برای علاقه مندان بیان می شود.

در نهایت امیدواریم که با مطالعه این مقاله متوجه اهمیت تگ عنوان در سئو شده باشید و تمامی مراحل لازم در این زمبنه را به خوبی انجام دهید. تنها کافی است تا مدت زمان اندکی را برای سئو برچسب عنوان مورد استفاده قرار دهید تا بتوانید نتیجه بسیار مناسبی در گوگل داشته باشید.



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 15:13

شنبه 16 شهريور 1398

کاربرد صحیح کلمات کلیدی در استراتژی تولید محتوا

اگرچه در چند سال گذشته وبلاگ نویسان سایت های مختلف، تاحدودی به تولید محتوا در سئو سایت بی توجهی کرده اند، اما باید دقت داشته باشید که تولید محتوا از سال 2000 به بعد شکل و کاربرد متفاوتی پیدا کرده است. در زمان های قبل این مورد، مردم مطالب شما را به طور مرتب مطالعه می کردند تنها به این دلیل که مطالب سایتتان را دنبال می کردند. کسانی که پست های بسیار قدیمی را در مجموعه مقاله های سایت خود نگه داشته و ذخیره می کنند، به خوبی درستی نکته بالا را می فهمند.

رفتار کاربران از سال 2000 به بعد تغییرات بسیار زیادی کرده است. در حالی که بعضی از مردم برای دسترسی به مطالب جدید سایت مورد علاقه شان، آن را در لیست ایمیل های خود قرار می دادند تا از انتشار نکات جدید مطلع شوند، بسیاری دیگر از مردم ترجیح می دادند تا از موتورهای جستجو وصفحات نتایج آن ها استفاده کنند تا به محتوای مدنظر خود برسند. در نتیجه از آن زمان به بعد، عبارات و کلمات کلیدی جایگاه و اهمیت بسیار بالایی برای تولید محتوا وبلاگ نویسان مختلف پیدا کرده اند. بنابراین اکنون بهترین زمان برای شما است تا استراتژی تولید محتوا و کلمات کلیدی خود را بهبود بخشید.

نکاتی که در این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم، بیشتر برای آن دسته از افرادی است که تازه شروع به تولید محتوا سایت و تحقیق کلمات کلیدی کرده اند. اگرچه افرادی که مدت ها است در زمینه تولید محتوا فعالیت دارند و همیشه دچار مشکلاتی در این زمینه می شوند نیز می توانند از نکات مهم این مقاله در روند بروز رسانی استراتژی های خود استفاده کنند.

کلمات کلیدی دقیقا چه هستند؟

کلمات کلیدی به مجموعه عباراتی گفته می شود که کاربران، آن ها را در موتورهای جستجو تایپ می کنند تا به مطالب مورد نیاز خود برسند.

مردم از عبارات کلیدی برای رسیدن به بسیاری از نتایج استفاده می کنند. چیزهایی مثل جستجو درباره یک فیلم، وضعیت آب و هوا یا پیدا کردن آدرس و تلفن رستوران مدنظرشان، جزو پر جستجوترین موارد هستند. در واقع هر جستجویی به این منظور انجام می شود تا پاسخ پرسشی را پیدا کند و هدف اصلی موتورهای جستجو مثل گوگل این است تا کاربران خود را در سریع ترین زمان به بهترین پاسخ ها برسانند.

نکته مهمی که از موارد بالا به دست می آید چیست؟ هدف شما به عنوان یک وبلاگ نویس باید این باشد که عباراتی که کاربران آن ها را جستجو می کنند را به خوبی بشناسید تا بتوانید بهترین محتوا را برای رفع نیاز آن ها تولید و منتشر کنید.

چگونه عبارات کلیدی بر استراتژی تولید محتوا تاثیر می گذارند؟

مقاله های سایت هایی که بر اساس تحقیق کلمات کلیدی ایجاد شده اند، با دیگر مقاله های وب سایت های دیگر تفاوت های زیادی دارند. در این مورد، نویسنده این مقاله های سعی می کنند تا بر روی پاسخ یک پرسش مهم، متمرکز شوند.

در برخی از موارد که محتوا سایت بر اساس یک تجربه شخصی است یا قصد معرفی یک ایده جدید را دارد، قضیه متفاوت است. در هر دو مثالی که زده شد به دلیل اینکه محتوا سایت پاسخ یک پرسش موجود را نمی دهد، کسی نیز برای دسترسی به آن محتوا در گوگل، جستجو نمی کند؛ بنابراین ترافیک سایت این دسته از افراد، زیاد نخواهد بود.

البته دقت داشته باشید که نکته بالا به این معنی نیست که شما به هیچ وجه نباید شرو عبه تولید یک ایده یا محتوا جدید کنید؛ شما از روش های مختلفی می توانید به بازدید مورد نیاز خود دست پیدا کنید. اما چیزی که مهم می باشد این است که این دسته از وب سایت ها ترافیک طبیعی مناسبی برای بلند مدت دریافت نخواهند کرد. بنابریت اگر می خواهید ترافیک زیادی داشته باشید، باید مطالب سایت خود را بر اساس دست آوردهای تحقیق کلمات کلیدی تولید کنید.

چگونگی پیدا کردن کلمات کلیدی

برای دسترسی به عبارات کلیدی مناسب، راه های بسیار زیادی وجود دارد. یکی از آن ها، استفاده از ابزارهای مختلف است مثل Moz Keyword Explorer. با به کارگیری این ابزار، دو راه برای پیدا کردن بهترین و بررسی بهترین کلمات کلیدی وجود دارد. اولین راه این است که کلمه مورد نظر خود را در قالب یک عبارت تایپ کنید تا به کلمات کلیدی مرتبط دست پیدا کنید. دومین راه این است که می توانید عبارات کلیدی یک صفحه سایت را استخراج کنید تا متوجه شوید که رقبای شما از چه عباراتی برای جذب کاربرد به سایت استفاده می کنند. ویژگی بسیار عالی دیگر این ابزار، مشاهده عبارات جستجو افراد، به صورت پرسش می باشد.

آموزش استراتژی محتوا,آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی,استخراج عبارات کلیدی

Keywords text on paper

چه کلمات کلیدی را انتخاب کنیم؟

اگر مراحل ذکر شده در بالا را به خوبی طی کنید، اکنون شما تعداد بسیار زیادی کلمات و عبارات کلیدی دارید. نکته مهم این است که بدانید از کدام یک از این عبارات در متن محتوا سایت خود استفاده کنید. با استفاده از نکات زیر به راحتی می توانید در این زمینه، واکنشی موفقیت آمیز داشته باشید.

انتخاب عبارت مرتبط با کاربران سایت

شناخت کامل مخاطبینتان یکی از فاکتورهای اصلی تحقیق کلمات کلیدی است؛ چراکه این مورد به شما کمک می کند تا عبارتتان از یک فیلتر رد شوند تا مهمترین، کاربردی ترین و مرتبط ترین آن ها برای تولید محتوا سایت شما باقی بمانند. این یکی از مهمترنی نکاتی است که در اکثر کلاس های معتبر آموزش تولید محتوا به آن اشاره می شود.

اگر تا کنون فعالیتی در زمینه شناخت بهتر مخطبین سایتتان انجام نداده اید، بهتر است که ایده آل ترین نوع کاربر را برای وب سایتتان در نظر بگیرید و بر اساس آن شروع به انتخاب کلمات کلیدی کنید. به عنوان مثال اگر محتوا سایت شما ورزشی است، بهتر است که کلماتی را انتخای کنید که برای علاقه مندان به ورزش باشد.

در این زمینه می توانید که دقیق تر نیز عمل کنید. به این صورت که سن، علایش شخصی، نوع فرهنگ و موارد مهم دیگر را برای در نظر گرفتن بهترین مخاطب، به کار ببرید. شما هرچه بهتر و دقیق تر به این موارد بپردازید پروسه انتخاب کلمات کلیدی نیز برایتان آسان تر می شود.

به سختی کلمات کلیدی از 1 تا 10 امتیاز بدهید

برای راحتی کار، بهتر است که لیستی از سختی تمام عبارات کلیدی که دارید درست کنید تا در روند انتخاب کلمات کلیدی، بهتر عمل کنید. منظور از سختی عبارات کلیدی یعنی اینکه برای رسیدن محتوای سایت به رتبه های برتر نتایج جستجو گوگل برای کلمه کلیدی مدنظر، چه میزانی باید تلاش کرده و بر روی سئو سایت کار کرد.

اگر در ابتدای مسیر تولید محتوا سایت خود هستید، پیشنهاد می کنیم از آن دسته از کلمات کلیدی استفاده کنید که میزان سخیت پایینی دارند. چراکه هنوز اعتبار سایت شما خیلی بالا نبوده و کسب رتبه های برتر نتایج جستجو برای شما کمی سخت خواهد بود.

بررسی میزان جستجو کاربران برای کلمه کلیدی خاص

با استفاده از این نکته می توانید متوجه شوید که چه تعدادی از کاربران موتورهای جستجو، ماهانه برای کلمه کلیدی انتخابی شما در اینترنت جستجو می کنند. اینکه تعداد افراد بیشتری برای عبارات شما در گوگل جستجو کنند، نکته بسیار خوبی است؛ اما باید دقت داشته باشید که کیفیت از کمیت اهمیت بیشتری دارد. در برخی از موارد شاید مجبور باشید عباراتی را انتخاب کنید که تعداد زیادی کاربر برای آن در اینترنت جستجو نمی کنند؛ چراکه نیاز دارید تا این کلمه کلیدی ارتباط بیشتری با محتوا سایت شما داشته باشد.

چگونگی کاربرد کلمات کلیدی در صفحات سایت

در قدیم، الگوریتم گوگل سخت گیری زیادی برای رتبه بندی های خود نمی کرد. اما اکنون شاهد هستیم که فاکتورهای بسیار زیادی برای کسب رنک بهتر وجود دارد. در سال های ابتدایی شکل گیری الگوریتم گوگل، به این صورت بود که برای بالا آمدن در صفحات نتایج جستجو گوگل، تنها با تکرار زیاد کلمات کلیدی در متن محتوای سایت خود، به راحتی می توانستید رتبه های برتر را از آن خود کنید.

با توجه به اینکه هدف اصلی گوگل برطرف کردن نیازهای کاربران خود می باشد، با گذشت سال ها، این موتور جستجو فاکتورهای رتبه بندی سایت خود را به شدت بهبود داد تا بتواند به بهترین شکل رضایت کاربران را جلب کند. به این صورت که دیگر اهمیتی نداشت تا یک عبارت کلیدی برای دفعات بسیار زیادی در متن محتوا سایت تکرار شده باشند، بلکه نکته مهمی که گوگل بع آن رسید این بود که یک محتوای ارزشمند، باید بتواند پاسخ پرسش های مخاطبین خود را به خوبی بدهد.

در ادامه چند نکته مهم برای حل مسئه کاربرد کلمات کلیدی در محتوا را برای شما ارائه می دهیم:

  • کلمات کلیدی باید ورودی های شما باشند: شما در ابتدای نوشتن محتوا باید به جای پرسیدن اینکه چگونه این کلمات کلیدی را در متن خود بگنجانم، از خود سوال کنید که آیا این محتوای تولیدی من، پاسخ پرسش های کاربران را خواهد داد؟
  • لازم نیست تا برای هر کلمه کلیدی یک صفحه جداگانه داشته باشید: اگر در حال نوشتن محتوا سایت بای یک عنوان خاصی هستید، بهتر است در آن واحد علاوه نوشتن متن برای عنوان مورد نظر، باری موضوعات دیگر نیز تولید در همان صفحه، تولید محتوا کنید.
  • بررسی عملکرد رقبا: صفحات سایت رقبای خود را تجزیه و تحلیل کرده و بررسی کنید که آن ها چگونه از عبارات کلیدی در متن محتوا سایت خود استفاده می کنند.

در آخر پیشنهاد می کنیم که اگر به خوبی در این زمینه مطالعه کرده و اطلاعات مناسبی کسب کرده اید، هرچه سریعتر شروع به کاربرد این نکات در استراتژی تولید محتوا خود کرده و رنک خود در نتایج جستجو گوگل را به بهترین شکل بهبود بخشید.



:: برچسب‌ها: آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری,



نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 16:28

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :



صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.::